MónTerrassa
Incivisme a La Cogullada de Terrassa
  • CA
Mobles i matalassos als contenidors
Mobles i matalassos als contenidors | Alejandra Norniella

!--akiadsense-->

“Un altre cop, la Cogullada mostrant incivisme”, es queixa Alejandra Norniella en un missatge a Món Terrassa. L’egarenca envia dues fotografies del carrer Concili Egarenc en què es pot veure la bateria de contenidors i just al costat, impedint el pas dels vianants per estar deixats enmig de la vorera, una pila de mobles, matalassos i brutícia diversa.

Des de l’Ajuntament recorden que mobles i voluminosos s’han de dur a les deixalleries municipals de Can Barba o Can Casanovas, això no obstant si per alguna raó no pots fer-ho l’Ajuntament mitjançant l’empresa municipal Eco-equip SAM té programat un servei de recollida a la via pública. Abans de procedir a dipositar els mobles a la via pública cal que truqueu al telèfon gratuït de la neteja 900 720 135 o al 010, us informaran d’on i quan heu de deixar-los.

L’excepció d’aquesta instrucció seria el barri del Segle XX on s’està duent a terme una prova pilot de recollida de mobles, pels veïns del barri. Aquesta recollida es realitza només un dia a la setmana, dimecres, en horari establert. S’han de deixar els mobles de 18:00 a 21:00 hores, per la qual cosa no s’ha de concertar la recollida ni trucar al telèfon de la neteja.

Mobles al costat dels contenidors
Mobles al costat dels contenidors | Alejandra Norniella

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa