MónTerrassa
Sense incidents en la reobertura de parcs i jardins de Terrassa
  • CA
Senyalització al parc de Vallparadís per al covid-19
Senyalització al parc de Vallparadís per al covid-19 | Xavi Hurtado

!--akiadsense-->

Aquest dissabte van reobrir els parcs de Sant Jordi, de la Depuradora i de Desinfecció. En aquests dos dies, no s’han registrat incidents a cap d’aquests espais, que el Govern municipal ha decidit reobrir perquè la ciutadania disposi de zones de passeig en el procés de desescalada del confinament.

Al Parc de Vallparadís, on s’ha instal·lat una senyalització provisional en determinats punts per evitar excessiva aglomeració de persones en els trams més estrets, tampoc s’ha registrat cap incident remarcable, tot i la gran afluència de persones especialment dissabte, i que en algunes ocasions puntuals algunes persones no respectessin la senyalització. Als jardins de la Casa Alegre, que s’han obert aquest cap de setmana de Fira Modernista de manera puntual, s’hi va registrar al llarg del dissabte un total de 200 visitants. La pluja ha fet que diumenge l’afluència de persones als espais públics estigui essent molt menor.

El Govern municipal expressa el seu “agraïment a la ciutadania que actua amb la màxima responsabilitat, prudència i civisme”, i seguint les mesures de seguretat, la distància física i la normativa contemplada dins l’estat d’alarma. L’exeuctiu recorda que continua vigent la prohibició de fer ús de les zones de joc infantil, àrees de calistenia o instal·lacions d’exercitació física a l’aire lliure, encara que aquestes es trobin dins els parcs reoberts. També es recorda que no es pot fer ús de les instal·lacions esportives a l’aire lliure. Així mateix, es manté tancat el subministrament de les fonts d’aigua de boca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa