MónTerrassa
Imatge impactant a Terrassa de la que Francesc Mauri no se’n sap avenir

El meteoròleg Francesc Mauri acostuma a fer servir les xarxes socials per mostrar fenòmens del temps, però de tant en tant també aprofita per denunciar situacions que el colpeixen. I aquest cop ha trobat una imatge en un carrer de Terrassa que l’ha deixat impactat. No se’n sap avenir. Ho va veure, ho va fotografiar i ho ha explicat a Twitter.

Com si es tractés de Mister Bean

Escriu: “Centre de Terrassa (podria ser qualsevol població). Veig tuits de denúncia de gent que va a buscar diners al caixer amb la moto per damunt de la vorera, però el Mini és el medalla d’or (el meteoròleg inclou una emoticona). Va a buscar el fill/a a extraescolars que suposo està darrera el vidre. I no és Míster Bean qui el condueix. Són 3 minuts.” La personalitat de Mr. Bean ratlla l’estupidesa absurda, amb un cinisme i humor molt elegant, definitivament anglès. Un dels capítols de més èxit és aquell on el protagonista és un mini cotxe.

Un escena de la ciutat on viu Francesc Mauri

L’home del temps, que resideix des de fa anys a la capital del Vallès Occidental, i abans ho havia fet a una urbanització de Matadepera, mostra un cotxe de color blanc d’aquests petits aparcat en bateria al damunt d’una vorera. Per les seves dimensions hi cap sense massa problemes i fins i tot li sobra espai. En la imatge s’aprecia com el vehicle talla el pas als vianants i roman davant uns finestrals que Mauri diu que són els d’un espai on es fan activitats extraescolars.

El meteoròleg de TV3, un dels més estimats, posa l’exemple de Terrassa perquè és on viu, tot i que deixa força clar que aquesta escena de manca de civisme es pot veure a molts altres indrets de Catalunya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa