MónTerrassa
ICV i EUiA formalitzen una candidatura a les municipals
  • CA
ss

!--akiadsense-->

Terrassa en Comú va obtenir un gran èxit electoral el 2015, amb sis regjdors a l’Ajuntament. Però el projecte no ha rutllat del tot i al final de la legislatura s’ha esmicolat. Si més no, pel que fa a la coalició que tants bons resultats va obtenir. De TeC se n’han desmarcat Podem, Iniciativa per Catalunya-Verds (ICV) amb l’històric Manel Pérez al capdavant de la llista i també EUiA, que han presentat les seves pròpies candidatures. Ara, hi ha un reagrupament d’algunes d’aquestes forces, i es mostren en societat.

Dilluns dia 8 d’abril, a partir de les set de la tarda, a la sala d’actes del Centre Cívic President Macià (Rambla de Francesc Macià, 189 – al barri de Sant Pere Nord) es presenta la candidatura conjunta d’Iniciativa Verds (ICV) i d’Esquerra Unida (EUiA) de cara a les properes eleccions municipals a Terrassa. Ja tenen un nom: Terrassa d’Iniciativa Verda – Unitat d’Esquerres (Ive Terrassa).

Qui serà el candidat, el núnero 1? Es resta a l’espera de saber si algun altra formació se suma al projecte.

Qui són?

“Som persones que provenim de l’activisme social i el compromís amb Terrassa, del món del treball, de l’educació, de la solidaritat o de la cultura. Persones que treballem amb les nostres veïnes i veïns millorant els barris, que ens hem mobilitzat per defensar els nostres drets a les pensions, educació i sanitat públiques, a l’habitatge, la igualtat de gènere, la pau entre els pobles o el treball digne. Persones amb militàncies prèvies, a l’històric PSUC, a Iniciativa per Catalunya Verds, a Esquerra Unida i Alternativa o a Catalunya en Comú Podem, i persones que s’han incorporat i empoderat els darrers anys amb la il·lusió de crear noves eines d’organització i participació per canviar les coses.

Volem construir a la ciutat un espai plural, divers, obert, eficaç, inclusiu, arrelat i que aprofiti la diversitat individual i col·lectiva. En definitiva constituir a Terrassa un espai democràtic que uneixi i sumi a l’esquerra compromesa amb els valors de la justícia social i el treball (roig), l’ecologia i la sostenibilitat (verd) i el feminisme i la igualtat (violeta). És la nostra voluntat prioritzar la unitat de l’espai a Terrassa representat per Unid@s Podemos i En Comú Podem. Així ho hem defensat i continuarem fent-ho. Estem treballant ara per tal d’oferir una candidatura municipalista el més àmplia, oberta, plural i unitària possible, per tal de guanyar el canvi a Terrassa en benefici de la gent comuna i la majoria social.”

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Joan a abril 04, 2019 | 22:30
    Joan abril 04, 2019 | 22:30
    De l'activisme social diuen, es deuen referir al de 20 anys a l'Ajuntament fent de crossa del PSC i a sobre espanyolistes. Algú vol tornar a pillar la cadira i ajuda al PSC a perpetuar-se a canvi d'unes molles. Sí com a minim anessin de cara i reconeguessin qui i qué són....

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa