MónTerrassa
Hyundai Terrassa presenta un servei gratuït de cotxe de suport a ciclistes
  • CA

Solmacar Motor, concessionari oficial Hyundai a Terrassa, Rubí i Sant Cugat, presenta #JuntosenelAsfalto,

campanya en la qual s’ofereix servei gratuït de cotxe de suport a penyes i clubs ciclistes de la ciutat.

L’acció de la marca coreana té per objectiu protegir als més indefensos, els ciclistes, i fomentar la millor

convivència de ciclistes i conductors en la carretera.

Per aconseguir el cotxe de suport tan sols cal seguir quatre senzills passos: entrar a la pàgina web de Hyundai Experience i introduir el codi postal de la penya; emplenar el formulari; confirmar cita amb Hyundai Terrassa, Rubí o Sant Cugat; i gaudir d’una sortida amb bicicleta de forma segura.

La presentació de la campanya a nivell global es va celebrar en el CAR de Sant Cugat, amb la col·laboració de la DGT, RACE, Fundació MAPFRE, AESLEME, STOP Accidents i Fundtrafic, els qui han mostrat el seu suport a la campanya a través de la presència i participació dels seus portaveus regionals i nacionals.

De fet, l’equip de Triatló del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallés, compost per set esportistes i dos entrenadors, acompanyats pel ciclista olímpic Juan Peralta, ja va poder beneficiar-se d’un

cotxe de suport Hyundai com a tret de sortida de la segona edició de la campanya #JuntosEnElAsfalto, per la convivència de ciclistes i conductors en la carretera.

Solmacar Motor pertany al grup d’automoció egarenc CSM, que compta amb més de 10 anys de trajectòria en el sector. CSM Grup representa als concessionaris i tallers oficials Toyota a Terrassa, Rubí, Granollers i

Mataró; Lexus a Mataró, Mazda a Terrassa; i Hyundai a Terrassa, Rubí i Sant Cugat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa