MónTerrassa
Horaris i punts de vacunació del Consorci Sanitari de Terrassa
  • CA

El Consorci Sanitari de Terrassa ha comunicat els nous horaris per als punts de vacunació massiva de la Covid per a la setmana del 23 al 28 d’agost. Totes aquelles persones, majors de 12 anys i que encara no s’hagin vacunat, podran anar a fer-ho als punts de vacunació, amb o sense cita prèvia, que hi ha disponibles a Terrassa però també a les localitats de Rubí i Castellbisbal. Recordem que els joves de 12 a 15 anys han d’anar acompanyats d’un progenitor o tutor legal. Cal portar la targeta sanitària o el document d’identitat. Els punts de vacunació són: Hospital de Terrassa, CAP Nord, CAP Est, CAP Sant Llàtzer, CC Montserrat Roig, CAP Sant Genís (Rubí), CAP Anton Borja (Rubí), CAP DR Joan Planas (Castellbisbal). A cadascun dels punts se subministra un tipus de vaccí diferent (Moderna, Janssen o Pfizer. Podeu consultar en aquest quadre els llocs, horaris i quina vacuna:

Catalunya ha superat els 5 milions de persones vacunades amb la pauta completa. A Terrassa, a data d’aquest diumenge 22 d’agost, ja hi ha 142.204 persones que es troben plenament immunitzats. En percentatges, el 62,4% dels terrassencs té la pauta completa i el 70,7% la primera dosi. Si es té en compte la població major de 16 anys, els percentatges són del 82,1% i el 74,7%, respectivament.

Amb l’obertura de les escoles, dels centres educatius i de la tornada a la feina, és imprescindible aconseguir un alt percentatge de persones amb la pauta completa de vacunació. Perquè això sigui una realitat, Salut ha engegat aquesta setmana una campanya per fer una crida a qui encara no s’ha vacunat, amb el lema “Tu que pots, vacuna’t ARA contra la COVID. La pandèmia no fa vacances”. La campanya busca connectar amb els col·lectius d’edat que tenen els percentatges més baixos de cobertura vacunal, com són els joves i les persones de poc més de 40 anys, i motivar-los perquè aprofitin el temps lliure de l’estiu per vacunar-se.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa