MónTerrassa
La música i els grups dels 80 a Terrassa reviuen amb la Moguda Rock

La iniciativa Moguda Rock Terrassa 80’s. Homenatge Art&Rock 80’s ja és una realitat. Tot està a punt. Potser caurà alguna llagrimeta, fins i tot. i hi haurà retrobaments. I nostàlgia d’aquells temps, d’aquella música, d’aquells grups, d’aquella “moguda”, d’aquelles ganes de menjar-se el món, d’aquella creativitat sense límits.

La comissió de La Moguda Rock Terrassa, amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa, porta molts mesos treballant en un projecte diferent, que agradarà a moltes generacions de terrassencs i terrassenques. i que ens tornarà a un passat inoblidable. Serà una festa i també un homenatge. A un moment de “marxa” i de “bon rotllo”. A una època on Terrassa també va ser la capital del fanzine estatal.

Un gran esdeveniment aquesta primavera i fins a Festa Major de Terrassa

Han organitzat un gran esdeveniment musical de cara a l’arribada del bon temps, per a aquesta primavera, i fins a la Festa Major. Més de quatre mesos d’un no parar. La proposta inclou la inauguració d’una placa a la plaça Vella en homenatge als grups de rock, metal i punk, entre d’altres, que majoritàriament voltaven pel Mesón de los Arcos, així com concerts de bandes dels anys 80, concerts recomanats de bandes actuals que versionen cançons de finals del segle XX, exposicions, xerrades, debats, presentacions. També és un gran homenatge a totes aquelles i aquells que avui dia ja no hi són, però que van viure un període molt viu de la nostra història.

Les exposicions es podrà veure del 19 de març al 16 d’abril al Museu Tèxtil; del 21 al 29 de maig al Bar Amics de les Arts, i a la Llibreria Cinta del 6 de maig al 3 de juny, i del 2 al 30 de juny a l’Arxiu Tobella. I els concerts es faran a la Vella el 29 i el 30 d’abril.

I des de l’organització s’aprofita l’esdeveniment per reclamar a la Comissió de Nomenclàtor que es dediqui un carreró fosc, una plaça, una avinguda, un espai públic, a la moguda terrassenca.

La llista de grups. Moguda Rock Terrassa 80’s. Homenatge Art&Rock 80’s

N’hi havia per triar i per remenar.

ADN
AHURA MAZDAH
ARRASTRADOS
BAJOS FONDOS
BLUE JEANS
CAPDETRONS
CHAPANDO GARITOS
CÓDIGO NEURÓTICO
CORBERAN D ́ALET
DEMENCIALES

DENOMINACIÓN DE ORIGEN
EL HOMBRE DEL RIFLE
ENDERROCS
ESQUIZOFRENIA
FACTORÍA MULTIKOLOR
HERNÀNDEZ I FERNÀNDEZ

ISA KAISSA
JINETES DEL TIEMPO
KANSATHS
KLOKUTU
LA LÍNEA
LA MOSCA

LA NON REGRESED BAND

LA VIUDA
LOS DALTON
LOS FORAJIDOS
MALA BÈSTIA

MERLÍN OSBORNE Y SUS MARIACHIS

NAZGÛL
NOSFERATU
ORCAU TEMPS
OSTIAPUTA
SADAY

SANGRE CRISTIANA
STIMULA
TALL
TÀVAC

TRANSFORMACIONES ILÓGICAS
VIENTOS DEL NORTE
VULCANO
WETSMALAJA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa