MónTerrassa
La presentadora del temps d’Antena 3: “He estat ingressada per una malaltia de la sang molt greu”
  • CA

Himar González va fer saltar totes les alarmes a finals de l’any passat quan va publicar una fotografia des de l’hospital. La presentadora de la secció del temps d’Antena 3 deixava clar que no era culpa del coronavirus, però tampoc no deia quina era la malaltia que l’obligava a estar ingressada. Ara que està recuperada, la meteoròloga canària ha volgut revelar en una entrevista a la revista Semana què és el que li passava: “Vaig patir septicèmia. És una infecció que és molt perillosa perquè quan passa a la sang, mors al cap d’unes 48 hores“.

“És una malaltia que t’afecta a tots els òrgans i et paralitza. Em van dir que si hagués arribat 24 hores més tard a l’hospital, ja no podrien haver fet res per mi”, explica. El problema va ser que es va contagiar en plena segona onada de la pandèmia, el que feia que dubtés en anar o no al metge: “Estava a 40 de febre i no baixava, així que em vaig veure forçada a anar cap a urgències. La doctora em va donar antibiòtics, em va fer anàlisi i van adonar-se que tenia aquesta malaltia perquè tenia la sang molt malament”.

No és molt coneguda, però sí greu: “Vaig estar onze dies ingressada. Els primers dies no podia moure’m ni aixecar-me del llit. A més a més, vaig patir una caiguda dels cabells molt exagerada. Gairebé em quedo calba… Recordo que el perruquer d’Antena 3 es quedava amb flocs de cabells sencers a la mà”.

Una experiència molt dura que afortunadament ha pogut deixar enrere amb poques seqüeles.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa