La presentadora del temps d’Antena 3: “He estat ingressada per una malaltia de la sang molt greu”

Himar González explica que els metges li van dir que podria haver mort en cas d'haver arribat unes hores més tard a l'hospital

Himar González va fer saltar totes les alarmes a finals de l’any passat quan va publicar una fotografia des de l’hospital. La presentadora de la secció del temps d’Antena 3 deixava clar que no era culpa del coronavirus, però tampoc no deia quina era la malaltia que l’obligava a estar ingressada. Ara que està recuperada, la meteoròloga canària ha volgut revelar en una entrevista a la revista Semana què és el que li passava: “Vaig patir septicèmia. És una infecció que és molt perillosa perquè quan passa a la sang, mors al cap d’unes 48 hores“.

“És una malaltia que t’afecta a tots els òrgans i et paralitza. Em van dir que si hagués arribat 24 hores més tard a l’hospital, ja no podrien haver fet res per mi”, explica. El problema va ser que es va contagiar en plena segona onada de la pandèmia, el que feia que dubtés en anar o no al metge: “Estava a 40 de febre i no baixava, així que em vaig veure forçada a anar cap a urgències. La doctora em va donar antibiòtics, em va fer anàlisi i van adonar-se que tenia aquesta malaltia perquè tenia la sang molt malament”.

No és molt coneguda, però sí greu: “Vaig estar onze dies ingressada. Els primers dies no podia moure’m ni aixecar-me del llit. A més a més, vaig patir una caiguda dels cabells molt exagerada. Gairebé em quedo calba… Recordo que el perruquer d’Antena 3 es quedava amb flocs de cabells sencers a la mà”.

Una experiència molt dura que afortunadament ha pogut deixar enrere amb poques seqüeles.

Nou comentari