MónTerrassa
#Hashtag: d’on ve i com es pronuncia correctament
  • CA

L’acadèmia d’idiomes Wall Street English ens convida a aprendre una mica més d’anglès. Els professors nadius del centre ens ensenyaran diverses paraules manllevades de l’anglès que utilitzem en el nostre dia a dia i que, de vegades, en desconeixem el seu orígen. Algunes tenen traducció, d’altres no. Però què signifiquen realment i com les hem de pronunciar perquè sigui de forma correcte? Amb aquestes petites píndoles que comencem avui, t’ho expliquen de forma dinàmica i divertida!

Hashtag

Fun fact: The hashtag was invented by a Twitter user in 2007 and was added to the dictionary in 2014. The most common hashtags for Spain are: #spain #barcelona #travel #love #españa #madrid

Definition: a word or phrase preceded by a hash sign (#), used on social media websites like Twitter and Instagram.

Hashtag o Etiqueta

Fun fact: El Hashtag o Etiqueta (com s’hauria de dir en català) va ser inventada per un usuari de Twitter el 2007 i es va afegir al diccionari el 2014. Les etiquetes més comunes per a Espanya són: #spain #barcelona #travel #love #españa #madrid

Definició: una paraula o frase precedida per un signe de hash (#), utilitzat en llocs web de xarxes socials com Twitter i Instagram.

I si vols aprendre més paraules per millorar el teu anglès i obrir-te més oportunitats professionals i personals, Wall Street English ofereix als egarencs majors de 17 anys rebre assessorament i un pla d’estudis gratis i sense compromís, entrant a terrassa.wallstreetenglish.es. I si et convenç, pots començar l’endemà mateix! Amb més de 2.000 classes a la setmana (caps de setmana inclòs) els estudiants poden escollir l’horari que més s’ajusti a les seves necessitats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa