MónTerrassa
Handicap for Handicap, golf solidari a benefici de Prodis Terrassa
  • CA
ddd

!--akiadsense-->

Arriba el XV Handicap for Handicap. El 27, 28 i 29 de setembre el Camp de Golf Municipal de Matadapera acollirà el XVè torneig de golf solidari.

Aquesta serà la quinzena edició i els fons obtinguts a través de les inscripcions seran en benefici dels drets de les més de 300 persones amb discapacitat, malaltia mental o paràlisi cerebral de Prodis (Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca).

L’organització d’aquest acte és possible gràcies al patrocini de les tres empreses egarenques Lamp, Circutor i Vinyals; i també, gràcies a la col·laboració de PrevenControl, Exclusivas Egara, Pastisseria Núria i Caves Mestres. Cal destacar que més de 50 establiments de la ciutat i de la comarca cedeixen obsequis per sortejar el dia de la cloenda; aquest any se celebrarà el diumenge 29 de setembre a les 18h.

Les inscripcions es fan al mateix Camp de Golf Municipal de Matadepera o trucant al 93 730 05 16. El preu per inscripció és de 25 € per als abonats i 40 € per als no abonats. Per als qui no sigueu jugadors o jugadores o no us vagi bé apuntar-vos-hi, també podeu participar en el Green Fee 0 al següent número de compte: ES35 2100 0087 6902 0121 3575, de CAIXABANK, SA.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa