MónTerrassa
Guillem, de Terrassa, guanya MasterChef júnior
  • CA

Guillem, de Terrassa, ha guanyat l’última edició del programa MasterChef júnior de TVE. “És al·lucinant, és un somni complert. Sóc la persona més feliç del món i no tinc paraules per agrair a MasterChef permetre’m gaudir d’aquesta experiència màgica”, va afirmar somrient i visiblement emocionat, després d’escoltar el seu nom com a triomfador de MasterChef Junior 9. Després d’un cuinat igualadíssim i molt emotiu, l’aspirant egarenc es va imposar a Carla al gran duel final.

La gran traca va començar amb un viatge a l’Antic Egipte. Els jutges van sorprendre els quatre finalistes amb unes superdisfresses: Pepe Rodriguez vestit de Tuthankamon; Jordi Cruz, de Ramsès II, i Samantha, de Cleòpatra. I una persona que no s’esperaven: David Bustamante. El finalista de MasterChef Celebrity 6 va descobrir que Olivia és una gran fan seva i que també canta.

Abans del gran duel final, les famílies de Carla i Guillem van entrar a cuines per animar-los. A l’ambient es notava que feliços i orgullosos estaven dels seus petits xefs.

Guillem amb Pepe Rodríguez i Berasategui/TVE

El guanyador de MasterChef Junior 9 va començar sorprenent al tast final des de l’entrant: tàrtar de gamba vermella amb romescu de kimchi i crispetes d’alvocat, inspirat als estius en família. “Això és molt atrevit, una combinació guanyadora. És una feina de cuiner singular”, va afirmar Jordi Cruz. Per continuar, i com a plat principal, Guillem va presentar uns canelons de galta amb esferes de formatge de la Garrotxa i amanida de bolets amb oli trufat. I per tancar el menú final, es va atrevir amb una picada d’ullet al seu país: una crema catalana amb gelat d’avellanes, pa de pessic de sifó i terra de carquinyolis. Pepe Rodrígue va assegurar que eren “unes ​​postres perfectes, molt equilibrades”. Però el colofó ​​el va posar Jordi Cruz: “És una combinació bestial. La varietat de textures fa que siguin unes postres de 10”.

En Guillem és un petit “showman”, li encanta la interpretació i el seu tupé és “sagrat”. Una de les seves grans passions és la cuina perquè afirma que “gràcies a ella, faig feliç a la gent”, i per això es va decidir a participar en aquest concurs televisiu. Se sent molt identificar amb el cuiner i presentador Jordi Cruz. Es considera un perfeccionista i un amant de la cuina de vanguarda. L’estrena va tenir lloc dilluns, 20 de desembre, i el jove terrassenc ja va poder demostrar les seves habilitats, sobretot amb el ganivet, es va endur els elogis del jurat i ja es va convertir en un dels grans favorits-

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa