MónTerrassa
La Guia d’Activitats Educatives 2020-21 s’adapta a la pandèmia
  • CA

La nova Guia d’Activitats Educatives del Consell Comarcal del Vallès Occidental s’ha readaptat per poder seguir oferint propostes en un curs escolar ple d’incerteses en escenari Covid-19. Des d’aquest mes de gener els centres educatius de la comarca poden sol·licitar les activitats educatives que ofereix el Consell Comarcal i que enguany s’han adaptat al context de la pandèmia. D’aquesta manera durant el segon i el tercer trimestre del curs s’oferiran les activitats adaptades al format virtual.

S’han incorporat propostes d’activitats en modalitat online i altres activitats es mantenen en el seu format original, atesa la seva naturalesa vivencial, però estan en tot moment supeditades al desenvolupament de la pandèmia i les mesures i restriccions vigents en cada moment. La guia inclou activitats de descoberta de la comarca, igualtat de tracte i oportunitats, diversitat sexual, afectiva i de gènere, sensibilització en violències masclistes i altres formes de discriminació, cultura de la pau, solidaritat i convivència, prevenció de l’assetjament escolar, hàbits alimentaris i comportaments de risc, vulnerabilitat i eficiència energètica, i treball i món laboral.

Totes les activitats són gratuïtes pels centres educatius. Es pot consultar la guia completa a la pàgina web del Consell Comarcal on també es poden fer les inscripcions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa