Guàrdia Civil i Mossos fent un cordó amb els manifestants a Unipost Terrassa
Guàrdia Civil i Mossos fent un cordó amb els manifestants a Unipost Terrassa | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Cap a les cinc de la tarda, més de vuit hores després de l’inici del registre a l’oficina d’Unipost a Terrassa, Mossos d’Esquadra ha demanat al mig centenar de manifestants asseguts davant de les portes d’Unipost que s’aixequessin per tal que la comitiva judicial pogués accedir a Unipost i els cotxes de la Guàrdia Civil puguin marxar.

A partir d’aquí ha començat un estira-i-arronsa entre els agents policials amb els manifestants intentant arribar a un acord i permetre que els cotxes de la GC poguessin marxar sense incidències. Les negociacions no han acabat bé i finalment, cap a les set de la tarda, Mossos han decidit procedir a fer espai per una de les sortides, la menys poblada de manifestants, al passeig 22 de juliol. Tot i així, la sortida està sent lenta i cada cop hi ha més manifestants concentrats també en aquesta zona.

Segueix en directe la sortida de la Guàrdia Civil clicant aquí

La part nord del carrer, amb menys manifestants i on s'està duent a terme la sortida de la Guàrdia Civil
La part nord del carrer, amb menys manifestants i on s’està duent a terme la sortida de la Guàrdia Civil | Zaida Torregrossa

!--akiadsense-->

!--akiadsense-->

Manifestants asseguts a l'altra banda del carrer d'Unipost
Manifestants asseguts a l’altra banda del carrer d’Unipost | Zaida Torregrossa

!--akiadsense-->

Comentaris

  Toni Setembre 19, 2017 | 17:42
  El que no entenc és com a la llei del Referèndum no s'hi va posar que els Mossos no haurien d'obeir cap ordre relacionada amb la fiscalia que anés contra el propi referèndum. Si no controlem el dia 2-O el territori.... Això de fer la feina a la G.C. n s'auaria de tolerar, major Trapero!!! Es diu que tenim altra feina i que s'espavilin solets.
  ACLARIMENT Setembre 19, 2017 | 17:54
  El que no entenc és com a la llei del Referèndum suspessa per el tc no s'hi va posar que els Mossos no haurien d'obeir cap ordre relacionada amb la fiscalia que anés contra el propi referèndum. Si no controlem el dia 2-O el territori.... Això de fer la feina a la G.C. n s'auaria de tolerar, major Trapero!!! Es diu que tenim altra feina i que s'espavilin solets.
  Al del control del territorio Setembre 19, 2017 | 18:20
  Yo no sé si es usted muy joven o muy ingenuo. Para controlar el territorio de un país tienes que tener un ejército, a prácticamente toda la población de tu parte y vivir en una dictadura, tipo Venezuela, para tener el beneplácito internacional. Con unos niñatos haciendo sentadas o una policía cuyo sueldo viene del estado y que ha jurado respeto a la constitución, jamas se podrá dar golpe de estado y menos, "controlar el territorio". Este proces es una perdida de tiempo, de energía y de dinero.
  Joan Setembre 19, 2017 | 18:46
  Ha estat llegir Venezuela i ja m'ha vingut al cap la frase d'aquella peli..en ocasiones veo tontosssss
  Al del "control del territorio" Setembre 19, 2017 | 18:53
  Le sugiero que lea Història reciente. La no-violencia de Ghandi, de martin Luther King o la resistencia de Rosa Parks cambiaron las realidades en las que vivian.La cadena humana de las repúblicas Bálticas tambien. Quizá a usted le parezca que las guerras SI QUE HAN SOLUCIONADO PROBLEMAS. La pena es que todavía quede más trogloditas que crean que todo ha de hacerse con derramamiento de sangre. A que se refería el estado cuando decía "en democracia, se puede hablar de todo"?
  Jordi Estelada Setembre 19, 2017 | 19:06
  Cal conservar la calma, el que busquen és tenir l'excusa perfecta per actuar a sac. No caiguem en les seves provocacions. Ja falta menys!
  Feliu Crespi Niubò Setembre 19, 2017 | 22:07
  Els hi ha durat poc l'aureola popular als Mossos. Carn de canó de la Benemérita.
  Consol Bofarull Setembre 20, 2017 | 00:06
  Com pot ser q tinguin tanta por al dret de poguer VOTAR. No diuen q no som suficiens q no representem al poble Catala Donc deixeu-nos contar-nos i no impliqueu a las ordes del orde. Oh es q amb els catalan/es tot si val. El gover ESPANYOL q faci el favor deixar- nos expresar. Ya podem requisar tot el q volguin . El GOBERN DE LA GENERALITAT FA EL Q LI HA DEMANAT EL POBLE I ES POGUER CONTAR-NOS A LAS URNES. VOTAREM I TAN Q VOTAREM. Si a CATALUNYA LLIURE Y DEMOCRATICA.
  Cat2017 Setembre 20, 2017 | 03:13
  Exacte Jordi Estelada, cal esperar a la DUI. Aleshores d'obrira la veda.

Nou comentari