Administració 23 de Terrassa
Administració 23 de Terrassa | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

La grossa de Nadal, el 3347, ha repartit 35 dècims arreu del territori català. S’han venut 15 bitllets en diferents administracions de la ciutat de Barcelona i quatre més a Sabadell. També s’ha col·locat dos dècims a Santpedor, a Olot i a La Seu d’Urgell. La resta dels bitllets premiats amb la grossa s’han venut a Cardedeu, Granollers, Pineda de Mar, Sant Feliu de Codines, Sant Quirze del Vallès, Terrassa, Figueres, Sant Joan Les Fonts, Altafulla i Camarles. En aquests casos es tracta d’un sol dècim per administració. El primer premi de la rifa de Nadal està dotat amb 4 MEUR la sèrie, 400.000 per bitllet. Això suposa 20.000 euros per euro jugat. S’ha cantat a les 12.35 hores.

L’administració situada al carrer Sicília número 226 de Barcelona ha venut sis dècims, mentre que la de Navas de Tolosa número 300 n’ha col·locat cinc més. Quatre punts de venda més de la capital catalana han repartit quatre bitllets més.

A Sabadell, l’administració del carrer Alexandra número 49 ha venut quatre dècims. Els dos de Santpedor s’han distribuït al punt de venda del carrer Ample número 29. Pel que fa als dos d’Olot, s’han repartit des de l’administració de loteria situada al número 16 del carrer Sant Rafel. Els dos de La Seu d’Urgell s’han venut al carrer Major.

Comentaris

    Em sembla poc Desembre 22, 2018 | 12:58
    Dons, que no pudria en Quin Turra damaná a en PEra Sanches, dons ca rapiit el surteu, dons, vuleu di que no?????
    Jordi Comasobirana Desembre 22, 2018 | 13:10
    I així és com Hacienda españolaentreté el personal mentre continua explotant els pobres contribuents i especialment els contribuents pobres

Nou comentari