MónTerrassa
Gremi d’Hostaleria i BBVA ofereixen una targeta per reactivar el sector durant el Nadal

El Gremi d’Hostaleria de Terrassa ha posat en marxa una iniciativa amb la col·laboració de BBVA per ajudar el sector durant la campanya de Nadal. El Gremi oferirà a les empreses i comerços locals la possibilitat de regalar als seus empleats una targeta amb un import precarregat per gastar-lo en els més de 500 bars i restaurants de Terrassa, siguin o no associats.

D’aquesta manera es vol ajudar el sector hostaler que ha patit l’aturada temporal de la seva activitat durant l’estat d’alarma i s’anticipa una solució davant la impossibilitat o les dificultats que tindran les empreses per organitzar els típics dinars i sopars de Nadal. La targeta és nominativa i es pot contractar de forma molt senzilla a qualsevol oficina de BBVA de Terrassa per part de l’empresa que es vulgui adherir a aquesta iniciativa. No té un import fixe a precarregar, cada empresa pot definir l’import que vol posar a disposició dels seus empleats.

El Gremi farà difusió entre l’empresariat de Terrassa a través de les seves xarxes socials i amb la col.laboció de l’Ajuntament que també farà difusió a les seves xarxes socials. Per part del Gremi, Maite García ha remarcat: “és una opció senzilla per les empreses, el banc ha col.laborat pagant una part del cost de fer aquesta targeta (2€ a càrrec del banc 1€ de cost per l’empresa o comerç que les faci per targeta), i esperem aquesta sigui la primera de moltes altres col·laboracions que volem fer conjuntament”.

Carles Soteres, director de Zona de BBVA a Terrassa, ha aplaudit la iniciativa del Gremi i ha remarcat que “aquesta col·laboració es una mostra més del suport de BBVA al teixit empresarial del municipi”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa