MónTerrassa
Gremi d’Hostaleria i BBVA ofereixen una targeta per reactivar el sector durant el Nadal
  • CA

El Gremi d’Hostaleria de Terrassa ha posat en marxa una iniciativa amb la col·laboració de BBVA per ajudar el sector durant la campanya de Nadal. El Gremi oferirà a les empreses i comerços locals la possibilitat de regalar als seus empleats una targeta amb un import precarregat per gastar-lo en els més de 500 bars i restaurants de Terrassa, siguin o no associats.

D’aquesta manera es vol ajudar el sector hostaler que ha patit l’aturada temporal de la seva activitat durant l’estat d’alarma i s’anticipa una solució davant la impossibilitat o les dificultats que tindran les empreses per organitzar els típics dinars i sopars de Nadal. La targeta és nominativa i es pot contractar de forma molt senzilla a qualsevol oficina de BBVA de Terrassa per part de l’empresa que es vulgui adherir a aquesta iniciativa. No té un import fixe a precarregar, cada empresa pot definir l’import que vol posar a disposició dels seus empleats.

El Gremi farà difusió entre l’empresariat de Terrassa a través de les seves xarxes socials i amb la col.laboció de l’Ajuntament que també farà difusió a les seves xarxes socials. Per part del Gremi, Maite García ha remarcat: “és una opció senzilla per les empreses, el banc ha col.laborat pagant una part del cost de fer aquesta targeta (2€ a càrrec del banc 1€ de cost per l’empresa o comerç que les faci per targeta), i esperem aquesta sigui la primera de moltes altres col·laboracions que volem fer conjuntament”.

Carles Soteres, director de Zona de BBVA a Terrassa, ha aplaudit la iniciativa del Gremi i ha remarcat que “aquesta col·laboració es una mostra més del suport de BBVA al teixit empresarial del municipi”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa