MónTerrassa
L’Ins Montserrat Roig acollirà una FP dedicada al món de l’automoció
  • CA

El passat mes de maig es van obrir les inscripcions a un nou curs de Formació Professional que iniciarà el setembre, a l’institut Montserrat Roig de Terrassa. Aquest programa donarà la possibilitat a un munt d’estudiants per poder endinsar-se al món de l‘automoció.

El curs es basarà en unes 2.300 hores d’ensenyament, juntament amb 970 hores de pràctiques que es podran realitzar en diferents empreses dins del gremi del sector d’automoció. Tots els alumnes que superin amb èxit els dos anys de durada d’aquesta formació assoliran una sèrie de coneixements lligats amb la venda d’automòbils, finançament, valoració de vehicles d’ocasió, etc.

El projecte ha estat impulsat pel Gremi del Motor, el Departament d’Ensenyament i la Alianza para la Formación Profesional Dual. Així mateix, és una gran oportunitat per Terrassa i totes les persones interessades en el tema, ja que la comercialització de vehicles ha anat augmentant en els últims anys, igual que cada dia presenten una sèrie de tecnologia més sofisticada, creant grans oportunitats de negoci.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa