MónTerrassa
GRÀFIC | L’1 d’abril, dia rècord amb més nous contagis al Vallès
  • CA

Fins al dia 6 d’abril s’han comptabilitzat un total de 3.999 casos positius de tests PRC a les ABS de la comarca, segons les dades proporcionades pel Departament de Salut. Les xifres mostren que aquest dilluns va tenir lloc un increment del 30% de nous casos en comparació al dia anterior.

El pitjor dia des de l’inici de la pandèmia del coronavirus va ser el passat 1 d’abril, quan es van registrar fins a 410 nous casos al Vallès Occidental. El segueix el dia 26 de març, amb 5 casos menys. Del 3 al 4 d’abril és quan s’ha produït la caiguda més destacada i, de moment, es manté.

Gràfic amb les dades de nous contagis
Gràfic amb les dades de nous contagis | CCVO

!--akiadsense-->

Sant Quirze del Vallès, amb 96,9 casos per cada 10.000 habitants, i Ca n’Oriac a Sabadell, amb 89,2, són les àrees amb major incidència de coronavirus a la comarca i Catalunya, segons les dades publicades pel Departament de Salut. Fora d’aquests àmbits destaquen les ABS de Rubí 3 (74,2 per cada 10 mil habitants), les ABS de Sabadell Sud (58,9) i Can Rull (58,6), i l’ABS de Cerdanyola del Vallès 2 Canaletes Fontetes (58,1).

Taxes per cada 10.000 habitants:

Dades de casos positius registrats per ABS de la comarca
Dades de casos positius registrats per ABS de la comarca | CCVO

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa