MónTerrassa
El govern estudia emprendre accions legals contra el sindicat policial
  • CA

El sindicat SPL-CME va anunciar aquest diumenge que havia presentat una denúncia a Inspecció de Treball contra l’Ajuntament de Terrassa per posar en risc la integritat dels agents del cos policial. Segons manifestaven, el govern havia facilitat uns monos i un gel desinfectant que no eren adequats per evitar el contagi de coronavirus.

El govern municipal, davant d’aquestes acusacions, han emès un comunicat en què anuncien que estan estudiant accions judicials “per calúmnia o difamació, entre d’altres” contra el sindicat. L’executiu afirma que “les granotes de protecció lliurades a agents de la Policia Municipal eren tècnicament les millors que estaven disponibles al mercat en aquell moment. Les de categoria superior no les té ni el personal sanitari”. A més, matisen que “només s’ha donat un cas en què el gel hidrològic estava caducat, i es va retirar immediatament” i subratllen que “hem incrementat els controls”.

Des del govern diuen que “actuem sempre amb la màxima responsabilitat i rigor, dintre de les limitacions de les actuals circumstàncies” i sentencien, “no admetrem en cap cas denúncies infundades o malintencionades”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa