Una dotació de la Policia Municipal de Terrassa va accedir ahir dimarts a la tarda a l’estació del Nord, alertada per una trucada del 112 que informava que una persona havia estat mossegada dins d’un tren de rodalies.

Els fets van tenir lloc a dos quarts de sis de la tarda. La patrulla desplaçada a l’estació va trobar-hi una persona que presentava dues ferides obertes en una cama, fetes per un gos.

Els agents van identificar el propietari, que portava l’animal sense corretja ni morrió, contràriament al que especifica el reglament de viatgers de Rodalies, li van lliurar una citació judicial que tenia pendent i van redactar Acta d’Animals Domèstics. Una ambulància va traslladar la persona ferida a l’Hospital Universitari de MútuaTerrassa després d’una primera atenció.

Comentaris

  Que li fotin un bon "puro", a l'amo del gos, evidentment Març 06, 2019 | 15:04
  Viatjar en Rodalies RENFE acostuma a sortir car
  Espectador de l'inversemblant. Març 06, 2019 | 15:42
  Amb una citació judicial pendent, que cal pensar que era per domicili desconegut o vida erràtica, i anant en un transport públic amb un gos mossegador sense lligar. No cal fer mes comentari de que l'assistència psiquiàtrica esdevindrà una necessitat social en poc temps.
  Kiko Març 06, 2019 | 16:50
  La policia hauria d´actuar abans de que passin aquestes coses i no esperar a que mosseguin algú, jo veig sovint gossos incomplint la normativa municipal i la policia no els diu res de res, s´esperen a que passi una desgracia i llavors si fan acte de presencia per a quedar bé pero ja és una mica tard per a multar.
  LSO Març 06, 2019 | 17:03
  Por culpa de estos incívicos pagan los que si cumplen la normativa.
  Joan BiC Març 07, 2019 | 08:11
  Cal felicitar als il·luminats que van decidir deixar entrar gossos als trens i metros.

Nou comentari