MónTerrassa
El Gordo també va “caure” a Terrassa, una història curiosa

El Gordo de la Loteria de Nadal també va tocar a gent molt vinculada Terrassa. Avui, 28 de desembre, Dia dels Sants Innocents, pot semblar una broma, però no ho és. La història és curiosa i us en fem cinc cèntims.

La Grossa de Nadal -el Gordo de la Loteria, el sorteig del qual es va fer el passat dia 22- li ha tocat a la parella d’una persona que treballa al Mercat de la Independència de Terrassa. El 5490 va ser el número de la sort en el Sorteig Extraordinari. Premiat amb 400.000 euros al dècim, va estar molt repartit, tot i que es va vendre principalment a A Corunya, Fonsagrada (Lugo), Moreda d’Aller (Astúries), Roquetas de Mar (Almeria) i Madrid.

Mercat de la Independència serà rehabilitada | Aj. Terrassa

La història

A l’estiu, havien llogat una casa rural a Galícia la parella i els pares, per passar uns dies de repòs i per conèixer la zona. Poc abans de la sortida, tot es va girar. Els pares van agafar la Covid 19. I la parella va decidir anar-hi sola.

Com que anaven sols, van poder fer una excursió a unes cascades al costat del poble de Font Sagrada, i van llogar taula al restaurant per la tornada, per després d’haver gaudit del salt d’aigua.

L’excursió es va allargar més del compte, eren uns 20 quilòmetres de marxa, i van arribar tard al restaurant que havien aparaulat. Els responsables de l’establiment els van dir que, si s’esperaven una estona, els podrien arreglar alguna cosa per menjar.

La parella de la persona treballadora del Mercat de la Independència va aprofitar per a comprar un dècim de la Loteria de Nadal en una administració que hi havia just al davant. Amb les queixes de la companyia, atès que no era el primer número que comprava en el viatge, però aquest va ser el que va tocar.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pol a desembre 28, 2022 | 19:21
    Pol desembre 28, 2022 | 19:21
    Tant de bo ens toqui la independència a la resta de terrassencs i de catalans.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa