MónTerrassa
Gonzalo Díaz és el nou coordinador de l’Agrupació de Cs Terrassa
  • CA
Gonzalo Díaz

!--akiadsense-->

El nou coordinador de l’Agrupació de Ciutadans Terrassa, Gonzalo Díaz, ha destacat que un dels principals reptes de la nova Junta Directiva és “col·locar a l’afiliat en el centre del debat polític” i “comptar amb l’opinió dels joves de la ciutat”. El responsable local ha qualificat el procés d’elecció de l’equip com “un exercici de democràcia i transparència”, ja que “integra a estudiants, professionals, autònoms i als tres regidors del Grup Municipal en un projecte que pot representar perfectament a la societat civil de Terrassa i al conjunt dels afiliats”.

Gonzalo Díaz ha afirmat que “aquest equip arrenca amb il·lusió, lleialtat i treball, i compromès amb els problemes i necessitats dels afiliats i simpatitzants”. Un objectiu fonamental és “recobrar l’activitat política de l’agrupació, convertint-la en el punt de trobada i debat d’idees, organitzant assemblees periòdiques i incrementant el contacte amb els òrgans del partit”. El coordinador també ha aclarit que la presència en la nova junta de tres membres de Joves Ciutadans al costat de l’àmplia experiència de la resta d’integrants demostra “el compromís d’avançar cap al futur, sense oblidar els valors fonamentals del partit” com, per exemple, el constitucionalisme i la neutralitat política en els edificis i les institucions públiques.

El responsable de l’Agrupació local ha incidit en què “en un moment crucial per al futur de Catalunya i en el marc de les pròximes eleccions catalanes, Ciutadans Terrassa ha de ser un punt d’unió que aglutini al constitucionalisme enfront del populisme i el nacionalisme, en la línia del treball realitzat pel Grup Municipal durant els últims anys”. Ha recordat que “la perseverança dels nostres regidors va aconseguir finalment que un jutjat ordenés a l’alcalde la retirada dels símbols partidistes de la façana de l’Ajuntament”.

A Díaz l’acompanyen en aquesta candidatura -que sota el lema “La Terrassa que avança cap al futur” va resultar guanyadora en les eleccions celebrades el passat 9 de desembre- Jordi Sillero (secretari), Eduardo Méndez (responsable d’administració i logística), Cristina Gutiérrez (al capdavant d’afiliats i simpatitzants) i els tres regidors del consistori: Isabel Martínez (com a enllaç institucional), Javier González (a càrrec de comunicació i xarxes socials) i David Aguinaga (responsable de veïns i les seves organitzacions).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa