MónTerrassa
Gaudeix dels millors plats en un ambient íntim a l’Hotel Don Cándido
  • CA
Restaurant privat de l'Hotel Don Cándido
Restaurant privat de l’Hotel Don Cándido | Hotel Don Cándido

!--akiadsense-->

A l’Hotel Don Cándido de Terrassa també es pot gaudir de la millor oferta gastronòmica gràcies a un restaurant que incorpora el concepte de cuina evocativa en el servei de carta. El local té capacitat per 90 comensals i ofereix llum natural totalment exterior. I, durant els mesos estivals, el servei de terrassa resta obert sense cap mena de cost addicional. El restaurant està obert de dilluns a diumenge, tant servei de migdia com la nit (només es tanca la nit del 24 de desembre). A més de la carta, el restaurant disposa de: Menú del dia, Menú de la nit, Menú cap de setmana i Menú degustació.

Més informació sobre el restaurant

Sala privada del restaurant de l'Hotel Don Cándido
Sala privada del restaurant de l’Hotel Don Cándido | Hotel Don Cándido

!--akiadsense-->

Sales privades

Si es vol una major privacitat, el restaurant de l’Hotel Don Cándido compta amb els seus menjadors privats. En disposa de 3: Sala Montcau amb capacitat fins a 20 comensals; Privat amb capacitat fins a 8 comensals; Montserrat amb capacitat fins a 10 comensals. Aquests menjadors estan disponibles tant per a reunions com per a esmorzars/dinars/sopars.

En aquesta zona es pot gaudir de tota l’oferta gastronòmica del restaurant de forma íntima i privada cosa que permet gaudir d’una gran vetllada. Els menús del cap de setmana, dia i nit en menjador privat tenen un suplement addicional pel servei. A banda de l’oferta gastronòmica del restaurant, en aquests menjadors també es pot gaudir dels menús de grups.

Contacte

Telèfon 93 733 33 00

[email protected] per fer reserves al restaurant

[email protected] per fer reserves de privats

Restaurant de l'Hotel Don Cándido
Restaurant de l’Hotel Don Cándido | Hotel Don Cándido

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa