MónTerrassa
Galeta amb la mà oberta d’entitats animalistes de Terrassa al PSC

Comunicat de nou entitats animalistes de Terrassa en resposta a un article de la regidora del Partit dels Socialistes de Catalunya a la ciutat egarenca Josefina Merino.

El que més els ha molestat: “El balanç de la gestió d’aquesta regidoria ens indica que no és estrany que cada cop més entre les entitats implicades en la defensa dels animals es conegui al departament que dirigeix el senyor Duque com la “regidoria de malestar animal”.

El text del comunicat

“En relació amb l’article d’opinió de la regidora socialista Josefina Merino, en què se’ns atribueix a les entitats animalistes la denominació de Regidoria de Malestar Animal de la regidoria a mans del regidor i tinent d’Alcalde senyor Noel Duque, volem aclarir que això és totalment fals i que aquest “mot” no ha estat atribuït a la Regidoria de Benestar Animal per cap d’aquestes entitats.

Ja n’hi ha prou amb utilitzar la lluita pel benestar animal amb finalitats partidistes

Ja n’hi ha prou d’utilitzar la lluita pel benestar animal amb finalitats partidistes i esperem que sigui l’última vegada que es posa a la boca d’aquestes entitats paraules o frases totalment falses.

Som conscients que canviar una tendència de 40 anys en temes animalistes a la ciutat no serà fàcil ni es pot fer d’un dia per un altre, però sí que volem aprofitar per agrair a aquest govern els canvis implementats, que per fi se’ns tingueu en compte, que s’actuï quan us ho demanem en casos de maltractament, que se’ns hagin obert les portes del CAAD i que amb els recursos de què es disposen, es facin malabars per intentar millorar aquesta ciutat i la vida dels animals que hi habiten.

Esperem que la regidora Josefina Merino es retracti.

Comença la campanya electoral, però ens agradaria quedar-ne al marge”.

Les 9 entitats animalistes de Terrassa signants del comunicat

4petjades Animals, Rescate Animal CIF G67136879

Nodens protección animal CIF G66064510

SAR (Salvem Animals Recollits) CIF G65217416

Associació PROGAT Terrassa CIF G6348002

Huellas Alzadas Terrassa CIF G67496505

DAP Defensa Animal Professional CIF G67043554

Voluntaris CAAD Terrassa CIF G60539699

Rescate Inocencia Animal CIF G0275104

Associació Protectora de Gats PROJECTE 7 VIDES CIF G01609569

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa