MónTerrassa
Funerària prepara una sèrie de serveis especials de cara a Tots Sants
  • CA

Funerària prepara una sèrie de serveis especials de cara a Tots Sants

Són aquestes:

Neteja i ornamentació de sepultures (servei amb reserva prèvia). Els encàrrecs que es facin abans del 27 d’octubre gaudiran d’un 10% de descompte.

Recollida domiciliària per a persones amb mobilitat reduïda (servei gratuït amb reserva prèvia, trucant abans del 30 d’octubre al 900 268 268). El dia 1 de novembre, de 9 a 18 h.

Venda de flors i complements. L’oficina d’atenció al visitant ofereix durant tot l’any una àmplia gamma de productes per a la decoració de les sepultures. Si les activitats a la via pública es poden desenvolupar amb normalitat, els dies al voltant de Tots Sants també s’instal·laran diverses parades de flors i complements a la zona d’accés al cementiri.

Vehicle adaptat per al transport intern de persones amb dificultats de mobilitat. Durant els dies de més visites al cementiri, s’ofereix aquest servei, per acompanyar les persones que ho necessitin a la sepultura i deixar-les després novament a l’entrada del recinte. El vehicle adaptat estarà operatiu els dies 17 i 18 d’octubre i des del 24 d’octubre fins a l’1 de novembre, de 9 a 18 h.

Autobús especial gratuït al cementiri. L’1 de novembre es posa a disposició de les persones visitants un servei especial de transport públic de 9 a 18 h. L’autobús fa el recorregut de l’L1 des de l’Estació del Nord fins al complex funerari.

Ampliació d’aparcament. S’amplia la superfície d’aparcament habilitant-hi la Zona Est.

Accessos per a vianants. Per tal de facilitar l’entrada a les persones que aparquen en la zona ampliada, Funerària habilita l’accés de la Zona Est els dies 24, 25 i 31 d’octubre i l’1 de novembre. L’1 de novembre també estarà operatiu l’accés del Camí dels Monjos. Funerària també està treballant per habilitar altres accessos el cap de setmana de Tots Sants.

Aquest any, degut a la situació d’excepcionalitat que estem vivint, la programació prevista d’activitats i serveis es pot veure modificada per motius de prevenció i/o seguretat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa