Els dies previs a Tots Sants i l’1 de novembre, Funerària ofereix serveis especials. Prop de 50.000 persones visiten en poc més de 10 dies el cementiri municipal.

Neteja i ornamentació de sepultures (servei amb reserva prèvia)

Els encàrrecs que es facin abans del 27 d’octubre gaudiran d’un 10% de descompte.

Recollida domiciliària per a persones amb mobilitat reduïda (servei gratuït amb reserva prèvia, trucant abans del 30 d’octubre al 900 268 268)

El dia 1 de novembre, de 9 a 18 h.

Venda de flors i complements

L’oficina d’atenció al visitant ofereix durant tot l’any una àmplia gamma de productes per a la decoració de les sepultures. Entre els dies 25 d’octubre i 1 de novembre també s’instal·laran diverses parades de flors i complements a la zona d’accés al cementiri.

Vehicle adaptat per al transport intern de persones amb dificultats de mobilitat

Durant els dies de més visites al cementiri, s’ofereix aquest servei, per acompanyar les persones que ho necessitin a la sepultura i deixar-les després novament a l’entrada del recinte. El vehicle adaptat estarà operatiu els dies 19 i 20 d’octubre i des del 25 d’octubre fins a l’1 de novembre, de 9 a 18 h.

Autobús especial gratuït al cementiri el dia de Tots Sants

L’1 de novembre es posa a disposició de les persones visitants un servei especial de transport públic de 9 a 18 h. L’autobús fa el recorregut de l’L1 des de l’Estació del Nord fins al complex funerari.

Ampliació d’aparcament

S’amplia la superfície d’aparcament habilitant-hi la Zona Est.

Accessos per a vianants

Per tal de facilitar l’entrada a les persones que aparquen en la zona ampliada, Funerària habilita l’accés de la Zona Est els dies 26 i 27 d’octubre i l’1 de novembre. L’1 de novembre també estarà operatiu l’accés del Camí dels Monjos.

Nou comentari