MónTerrassa
Fundació Vallparadís de Mútua, reconeguda a Irlanda

El treball “Integration of resources for the improvement of attention to people with chronic diseases at nursing home”, desenvolupat per diversos professionals de la Fundació Vallparadís MútuaTerrassa, ha estat reconegut recentment a la 17th International Conference on Integrated Care celebrada el passat mes de maig a Dublín.

El treball va ser seleccionat entre els 5 millors de la línia de treball “Solutions for better care transitions” i aborda les particularitats del circuit directe creat entre la residència Casa Vapor Gran MútuaTerrassa i la Unitat de Subaguts de Sociosanitari Vallparadís”.

Va ser presentat oralment en una aula oberta a tots els assistents del congrés i també va ser exposat en format pòster. Els objectius que persegueix són els següents: millorar l’atenció als residents de Casa Vapor Gran amb malalties cròniques complexes en el context d’una atenció integral i integrada; evitar la seva freqüentació als serveis d’urgències i l’ingrés o la permanència a l’hospital d’aguts dels residents tributaris d’atenció intermèdia i potenciar l’adequació de recursos i l’eficiència del sistema sanitari.

Susana Lamana, coordinadora assistencial de l’Àmbit de Servei Sociosanitari de MútuaTerrassa, Mireia Cos, directora de Casa Vapor Gran, Jaume Sanahuja, director del Sociosanitari Vallparadís i Raquel González, supervisora d’infermeria del mateix centre en són els autors.

La Fundació Vallparadís MútuaTerrassa compta amb una trajectòria de 26 anys i està especialitzada en l’atenció a les persones amb dependència, gent gran, persones amb discapacitat intel·lectual i malalties mentals així com aquelles que passen per processos assistencials de llarga durada o convalescències. Per a més informació

Nou comentari

Comparteix