MónTerrassa
Fundació Goel de Terrassa rep de la Caixa 14 mil euros per al programa Mefi-Boset
  • CA
Daniel Gatius, de Caixabank, amb Andreu Dionís de l’Església Unida | la Caixa

!--akiadsense-->

L’Obra Social ”la Caixa” destina 14.370€ a la Fundació Goel de Terrassa, creada per l’Església Evangèlica Unida de Terrassa per desenvolupar projectes socials, per donar suport al seu projecte Mefi-Boset, que treballa amb activitats de lleure adreçades a persones adultes amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies.

Mefi-Boset va néixer el 1996 amb l’objectiu de crear un espai de lleure inclusiu amb presència de persones amb i sense discapacitat i facilitar espais de respir a les famílies cuidadores. L’entitat terrassenca organitza activitats intersetmanals (cada dimecres) i també els caps de setmana, així com sortides mensuals que permeten oferir a les famílies un temps de respir i, al mateix temps, realitzar activitats normalitzades i adaptades a l’edat adulta, com poden ser visites a museus, al cinema, excursions,… Les activitats es solen centrar a Terrassa i Barcelona. Entre nois i noies, familiars i voluntaris, Mefi-Boset s’adreça a unes 90 persones.

La Fundació Goel també compta amb altres projectes com és l’atenció a nens i joves, així com a famílies en situació de pobresa energètica (amb un servei de dutxes i bugaderia anomenat Espai Familiar). La signatura del conveni entre l’Obra Social “la Caixa” i la Fundació Goel va tenir lloc ahir a la seu de l’Església Evangèlica Unida de Terrassa. Els signants de l’acord van ser el director de Banca d’Institucions a CaixaBank, Daniel Gatius, i el pastor de l’Església Unida, Andreu Dionís.

Teràpia amb gossos a la Fundació Goel | la Caixa

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa