MónTerrassa
Fran Rivera, sobre la seva por a passejar per Barcelona: “No m’han agredit encara perquè són covards”
  • CA

Fran Rivera segueix acaparant titulars. Des que el torero es fes col·laborador d’Espejo Público, que els mitjans van bojos davant les incendiàries declaracions que deixa caure dia sí dia també. Però això no és tot, ja que el seu Twitter també és una font inacabable de comentaris polèmics… L’última controvèrsia que ha generat? Arran d’un missatge en el qual es mostrava, de nou, orgullós de ser espanyol que acabava amb una pregunta: “Podria passejar tranquil·lament per Barcelona o alguna ciutat de Catalunya sense por a que m’insultin o em peguin?“. El tuit es va fer viral ràpidament i Rivera va rebre milers de respostes, amb una gran majoria que reprovaven les seves paraules.

Doncs bé, aquest matí ha estat Susanna Griso qui ha volgut preguntar-li al respecte. Segueix amb el mateix dubte? Sembla que sí… Primer de tot, han fet que ell mateix llegís el missatge que havia escrit. Han recalcat que ha tingut una repercussió enorme, però no han volgut reproduir els durs insults que ha rebut per això.

L’única apreciació de la presentadora ha estat una crítica, ja que considera que Fran Rivera s’equivoca en qualificar-se d’antinacionalista: “No creus que ho ets? Ets nacionalista espanyol“. El que derivava en una discussió semàntica, fins i tot, sobre el significat de la paraula nacionalista: “El terme s’ha desvirtuat i ara es refereix a la gent que vol la independència, per això dic que no ho sóc. No sóc nacionalista andalús, sóc espanyolista“.

Fran Rivera a 'Espejo Público'
Fran Rivera a ‘Espejo Público’ | Antena 3

Alguns col·laboradors han aprofitat l’ocasió per criticar “la violència” del nacionalisme català, el que els donava ales per assegurar que la por de Fran Rivera està “justificada i documentada“.

Què més ha volgut afegir el torero? Una nova crítica i més arguments per defensar-se : “No m’han agredit encara perquè són covards. Però ara mateix si hi vaig, no em sentiria segur. Tinc amics a Barcelona i em cau genial la gent d’allà, però això no té res a veure”.

Fran Rivera a 'Espejo Público'
| Antena 3

Tornarem a veure un tuit seu criticant l’independentisme? De ben segur que sí…

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa