MónTerrassa
FOTOS | Comença la 2a fase de les obres d’asfaltat a la Rambla de Terrassa
  • CA
Comença la segona fase de les obres d’asfaltat a la rambla | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Aquest dilluns, 6 d’agost, s’ha iniciat la segona fase del projecte de reasfaltat de la Rambla d’Ègara. Inclòs dins del programa Terrassa Barris en Marxa de 2017, ha estat redactat pels serveis tècnics municipals. Els treballs van a càrrec de l’empresa Asfaltos Augusta S.L. i el pressupost d’adjudicació és de 145.079 euros (IVA inclòs). La primera fase va finalitzar divendres de la setmana passada amb les obres en sentit descendent, entre els carrers de Gutemberg i de Blasco de Garay.

Ara comença la segona fase, en sentit ascendent, entre el carrer del Doctor Cabanes i la plaça d’Anselm Clavé, per la qual cosa els taxis i autobusos urbans van haver de modificar els seus itineraris. Les obres s’allargaran fins al 23 d’agost i les línies afectades que vagin en direcció nord es desviaran pels carrers del Doctor Cabanes i de Vinyals, per continuar pel Portal de Sant Roc i recuperar l’itinerari habitual per la Rambla d’Ègara. Pel que fa a la parada de taxis, recupera el seu lloc habitual a la segona.

!--akiadsense-->

Les obres de reasfaltat consisteixen a conservar el paviment existent mitjançant el fressat i l’estesa de la capa d’aglomerat asfàltic en calent i també en les capes del ferm existent en calçada. El projecte també inclou la substitució de tapes de clavegueram i de reixes d’embornals que estiguin deteriorades pel pas constant dels vehicles pesants i la reposició de la pintura vial afectada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa