MónTerrassa
Les Fonts de Sant Quirze s’agregarà a Terrassa
  • CA
L’alcalde Jordi Ballart s'ha reunit amb l’alcaldessa de Sant Quirze del Vallès, Elisabeth Oliveras
L’alcalde Jordi Ballart s’ha reunit amb l’alcaldessa de Sant Quirze del Vallès, Elisabeth Oliveras | J. M.O.

!--akiadsense-->

L’alcalde Jordi Ballart s’ha reunit amb l’alcaldessa de Sant Quirze del Vallès, Elisabeth Oliveras, per parlar sobre Les Fonts i la possible alteració administrativa dels termes municipals en aquest àmbit. Un aspecte que fa unes setmanes ja va avançar a Món Terrassa. L’acord és iniciar tots els processos per segregar Les Fonts de Sant Quirze i agregar aquesta part a la capital egarenca, que guanyarà 2.300 habitants i una hectàrea de terreny. Si tots els processos avancen com preveu Jordi Ballart, serà una realitat el 2020. Un barri creuat per la riera de Rubí allà on hi ha l’aiguabarreig de les rieres del Palau i de Les Arenes, una via de FGC i la carretera de Gràcia a Manresa. Amb els canvis de terme s’acabarà amb “els greuges i molèsties actuals”.

L’alcalde afirma que ara és el punt de partida i d’inici dels treballs de cara a constituir “un sol barri” i “millora la qualitat de vida dels seus veïns i veïnes”. S’ha assolit un acord polític, ha reblat, i s’ha donat resposta a una demanda històrica de la gent, que participarà de tot el procés dels mesos vinents. “Volem que sigui exemplar”. Ballart ha recordat que des de fa anys ja es treballa de manera conjunta amb Sant Quirze, i en aquests moments s’ha plasmat davant la bona entesa entre les dues alcaldies. Hi haurà comissions especials de treball polítiques i tècniques que estudiaran les afectacions. L’alcaldessa ha destacat la bona sintonia amb Ballart i ha remarcat que era més fàcil que fos la part de Sant Quirze la que passés a Terrassa, una ciutat molt més gran i que pot fer-hi front amb més recursos. “Ara tindran el que ens han demanat”. “Les Fonts té un gran sentiment de pertinença al poble i volem que aixó es mantingui”.

Tot el procés ha de passar pels plens respectius i acabar a la Generalitat, qui en darrer terme ha de donar el vist-i-plau.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa