MónTerrassa
Les flors omplen la plaça de l’Onze de Setembre de Terrassa
  • CA
Les flors omplen la plaça de l'Onze de Setembre de Terrassa
Les flors omplen la plaça de l’Onze de Setembre de Terrassa | J. M.O.

!--akiadsense-->

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat de portaveus de grups MunicipalsCs es va autoexcloure– i de membres de la Corporació Local, ha presidit els actes institucionals de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya. A la plaça de l’Onze de Setembre s’ha fet, com ja és tradició, l’acte central de la Diada: l’ofrena floral. La secció local d’ERC i Jovent Republicà i Òmnium ho han fet abans per donar la possibilitat a la militància i persones simpatitzants a desplaçar-se posteriorment fins a la Manifestació de Barcelona. La jornada ha finalitzat amb la interpretació de l’Himne Nacional de Catalunya. Terrassa per la Independència ha aprofitat la jornada per demanar als líders de Tot per Terrassa i ERC, Jordi Ballart i Isaac Albert, que pengin a la façana de l’Ajuntament la pancarta a favor dels presos polítics.

Els actes institucionals de celebració de la Diada Nacional de Catalunya previs s’han suspès pel risc de pluja: cercavila i un concert de la Banda de Música de Terrassa, a l’amfiteatre de la plaça de Catalunya.

El programa ha estat organitzat per l’Ajuntament de Terrassa amb la col·laboració de les associacions de veïnes i veïns de la plaça de Catalunya-Escola Industrial i de Vallparadís.

Ofrena d'Òmnium
Ofrena d’Òmnium | cedida
Ofrena d'ERC
Ofrena d’ERC | ERC

!--akiadsense-->

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa