Demà dimarts dia 23 juny arribarà la flama del Canigó a la nostra ciutat, a les 17.30. El Club Ciclista de Castellbisbal la portarà fins al Raval de Montserrat on a l’atri de l’Ajuntament es farà la rebuda institucional i es llegirà el missatge de la Flama del 2020 i aquelles persones que ho vulguin podran recollir la flama del Canigó per emportar-se-la a casa perquè un any més cap revetlla es quedi sense flama.

Enguany l’arribada de la flama a Terrassa serà diferent, i és que a causa de les recomanacions sanitàries la revetlla popular que organitzava La Xemeneia i Òmnium Cultural Terrassa on es celebrava un sopar popular, l’encesa de la foguera, ball i concert no es podrà celebrar.

La flama que es regenera a les 00h del dia 23 de juny al cim del Canigó arribarà a Terrassa gràcies al Club Ciclista de Castellbisbal que un any més aniran fins al Coll d’Ares, punt de partida de la flama del Canigó i baixaran fins a Terrassa. La flama del Canigó arribarà a més de 500 municipis dels Països Catalans.

Nou comentari

Comparteix