MónTerrassa
Fires a Terrassa aquest Nadal
  • CA

Terrassa ofereix aquest Nadal una bona oferta de fires perquè la ciutadania pugui passejar, mirar i, si s’escau, comprar: des de la de Santa Llúcia a la tradicional d’hivern, passant per la d’atraccions.

Fires

Fira de Santa Llúcia

Plaça Vella

Del 2 al 20 de desembre, de 10 a 21 h

Les parades de la tradicional Fira de Santa Llúcia ofereixen tot el que cal per guarnir el Nadal: figuretes del pessebre, llums, tions, arbres, ornamentació, etc.

Organitza: Associació Amics Fira de Santa Llúcia

Fira d’Hivern

Rambla d’Ègara

Del 17 de desembre al 6 de gener, de 10 a 21 h, excepte el 24 i el 31 de desembre (de 10 a 20 h), el 25 i el 26 de desembre i el 6 de gener (de 10 a 14 h i de 17 a 21 h) i l’1 de gener (de 17 a 21 h)

A la Fira Tradicional d’Hivern trobareu una vintena de parades de venda de teixits, bijuteria, complements, joguines, decoració i altres obsequis.

Organitza: Associació d’Artesans de Terrassa

Mostra de Comerç de Ca n’Aurell

Plaça del Progrés

Del 18 de desembre al 4 de gener, de 10 a 20 h, excepte el 24 de desembre (de 10 a 14 h)

Organitza: Ca n’Aurell Comerç

Fira d’atraccions

Parc dels Catalans

Del 17 de desembre al 9 de gener

Activitats a Terrassa Centre

Concurs de fotografia

Del 27 de novembre al 9 de gener

L’associació Terrassa Centre ha col·locat quatre elements lluminosos de grans dimensions a l’illa de vianants: una estrella, una caixa regal, una família de rens i una arcada bola. Són photocalls on pots fer-te una foto nadalenca i enviar-la per participar al concurs a través de l’Instagram de l’associació (@terrassacentre), on trobaràs tota la informació.

Calendari d’Advent

De l’1 al 24 de desembre

Per Nadal cada dia un regal!

Participa en els sortejos del calendari d’Advent i guanya regals de les botigues de Terrassa Centre. Diàriament s’anunciaran per les xarxes socials de l’associació els establiments que amaguen el regal del dia següent.

Pots participar-hi a través de l’Instagram de l’associació: @terrassacentre

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa