MónTerrassa
Les fires de Santa Llúcia i de Nadal de Terrassa canvien de lloc per la pandèmia
  • CA

Les mesures sanitàries i les restriccions a causa de la situació sanitària, si que han afectat a dues de les fires tradicionals que s’instal·len a la ciutat durant les festes nadalenques. Així, la Fira de Santa Llúcia es traslladarà al passeig del Comte d’Ègara, del 4 al 21 de desembre, per poder comptar amb un espai perimetrat i amb control d’accés. La Fira d’Hivern, que tradicionalment instal·lava les parades a la Rambla d’Ègara, aquest any ho farà a la plaça del Progrés. A més a més, a les dues hi haurà menys parades. Seran 11 a la de Nadal, per 30 en altres edicions. La de Santa Llúcia ja es va fer al Passeig els anys 1993 i 1994, mentre es construïa l’aparcament soterrat de la plaça Vella, un lloc on volen tornar els paradistes el més aviat possible, ha afirmat Quim Prunés. Hi ha por que el passeig no funcioni,

En ambdós casos, des de l’Ajuntament s’ha proposat als seus responsables el no pagament de la taxa per l’ocupació de la via pública per les mesures COVID-19, i la col·laboració municipal per facilitar el material de suport necessari per tal d’organitzar les fira i suport logístic. També hi haurà control perimetral. Les mesures de seguretat seran màximes.

Pel que fa al pessebre, aquest any estarà situat a la plaça Vella, sobre l’escenari. L’Agrupació de Pessebristes de Terrassa ha anunciat que en els propers dies començarà la instal·lació al nou emplaçament, garantint la seguretat, amb mesures per evitat aglomeracions i amb el seu accés perimetrat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa