MónTerrassa
Fira Modernista de Terrassa: talls de trànsit i transport públic

La Fira Modernista de Terrassa implicarà diferents talls de trànsit i modificacions en l’itinerari del transport públic durant aquest cap de setmana del 7 i 8 de maig. I és que la gran majoria d’activitats es desenvolupen als carrers i places del Centre de la ciutat, i això implica necessàriament desviar els vehicles que normalment hi circulen.

L’Ajuntament informa que les afectacions seran les següents:

Rambla d’Ègara: dissabte i diumenge tallada des del Portal de Sant Roc fins al carrer de Galileu. També es tallarà el tram entre els carrers de Vallhonrat i Portal de Sant Roc en el sentit ascendent. El servei de Bus es desviarà pels carrers d’Arquímedes i Galileu.

Carrer de Grànius: tallat al trànsit des de dissabte a les 13 h fins diumenge a les 23 h. S’habilitarà el doble sentit per l’accés i sortida de l’aparcament del Raval.

Plaça de Josep Freixa i Argemí: tallada al trànsit des de divendres a les 10 h, fins dilluns a les 2 h. Dissabte i diumenge, l’accés als guals només serà permès de 23 a 9 h del matí.

Carrer de Josep Trueta (des de la plaça de Sant Oleguer fins a la plaça del Doctor Zamenhoff). Es permetrà únicament l’accés a guals.

Carrer de Nicolau Talló (entre els carrers del Doctor Ullés i la plaça de Josep Freixa i Argemí): tallat al trànsit des de divendres a les 10 h fins dilluns a les 2 h. Es permetrà únicament l’accés a guals entre les 23 i les 9 h del matí.

Carrer de Volta (entre rambla d’Ègara i el carrer de Galileu): tallat al trànsit dissabte i diumenge, de 8 a 23 h. L’accés als guals només serà permès de 23 a 9 h del matí.

Carrer de Pau Claris (entre el passatge de la Rasa i la rambla d’Ègara): tallat al trànsit des de dissabte a les 8 h fins dilluns a la 1 h. Es permetrà l’accés als guals.

Carrers d’Iscle Soler i de Cisterna (entre els carrers d’Iscle Soler i Portal de Sant Roc): tallat al trànsit des de la Rambla. Accés a guals, de dissabte a les 8 h fins diumenge a les 24 h. S’haurà d’accedir a través del carrer de la Unió.

Carrer de la Font Vella (entre els carrers del Passeig i de Sant Pau): tallat al trànsit des de dissabte a les 8 h fins diumenge a les 24 h.

Carrers del Teatre, Sant Pau, Puig Novell i Sant Jaume: dissabte tallat entre les 17 h i les 24 h. Diumenge de 10 a 23 h. Es permetrà l’accés dels veïns als guals.

Carrers de Sant Cristòfol i de Sant Josep: tallats al trànsit entre els carrers de Sant Pau i del Passeig. Es permetrà l’accés del veïnat als guals.

Carrer de Joaquim de Paz amb plaça de Maragall: tall a l’alçada de la plaça de Maragall. Els veïns podran accedir i sortir d’aquest tram des del carrer del Passeig.

Transport públic

Autobusos urbans

Dissabte 7 i diumenge 8, totes les línies circularan pels carrers d’ Arquimedes (sentit nord) i de Galileu (sentit sud), realitzant les parades als llocs provisionals indicats al web de TMESA.

Autobusos interurbans

Totes les línies d’autobusos interurbans realitzaran parada a l’estació d’autobusos situada a la plaça Doré. Les línies de Terrassa – Matadepera i Terrassa – Castellbell i el Vilar circularan pels carrers d’Arquímedes (sentit nord) i Galileu (sentit sud). Les parades es faran a l’alçada del carrer de Volta, de la plaça del Progrés i també a l’estació d’autobusos.

Taxis

Trasllat de la parada al carrer de Columel·la, entre els carrers d’Arquímedes i la Rambla.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa