Fira de l’Oliva 2018 a Terrassa | Cristóbal

La Fira de l’Oliva, que se celebrarà el dissabte 27 d’abril, comptarà amb diverses de parades de productes relacionats amb l’oli, les olives i derivats, entitats culturals de procedència vinculada amb la producció d’oli, productes d’alimentació artesana i petits elaboradors, comerç local, entitats culturals i un ampli programa d’activitats: tasts d’olis, xerrades, tallers i activitats infantils, concursos, concerts i l’esperada ruta de tapes que discorre per diversos establiments de restauració del barri (de dijous 25 d’abril a diumenge 5 de maig).

L’acte de presentació comptarà amb la presència i les intervencions d’Amadeu Aguado, 1r Tinent d’alcalde de l’Àrea de Cultura, Innovació i projecció de la ciutat; Susana Medina, secretària de l’Associació de Comerç de ca n’Anglada – El Tomb; David Traver, Dinamitzador de l’Associació de Comerç de ca n’Anglada – El Tomb. A continuació hi haurà una degustació per als assistents amb pa d’oliva elaborat per Forn-Pastisseria Montserrat i butifarra de farigola elaborada per Casanovas Cansaladers. I tot ben maridat amb el vi Valls Roure gentilesa d’Euronova.

Els encarregats de la preparació i servei d’aquesta degustació seran els usuaris del Programa Cook & Serve de la Fundació Main, un projecte subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la iniciativa d’Ocupació Juvenil d’acord amb els Projectes Singulars de Garantia Juvenil.

Nou comentari

Comparteix