MónTerrassa
La Fira d’Entitats de la Gent Gran se celebra aquest cap de setmana
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa, a través del Servei de Promoció de la Gent Gran, i la Federació d’Associacions i Centres de Gent Gran de Terrassa i Comarca (FCAGG), organitzen aquest cap de setmana (6 i 7 d’abril) la Fira de la Gent Gran al recinte Firal de Terrassa.

El programa inclou un ampli ventall d’activitats, des d’espectacles i exhibicions de balls a tallers, exposicions i havaneres, entre d’altres, que s’alternaran des de dos quarts de deu del matí fins a les vuit del vespre, tant dissabte com diumenge. La majoria d’activitats van a càrrec dels socis i de les sòcies de les entitats, clubs i associacions de la gent gran de Terrassa, i la Federació és l’encarregada de coordinar les entitats participants i les activitats. El punt i final al cap de setmana festiu serà un ball de cloenda, diumenge a partir de les 16.30 h, obert a tothom, en què el preu simbòlic per participar-hi serà d’un euro, que anirà destinat al centre de distribució social d’aliments El Rebost.

Una quinzena d’activitats al Centre Cultural

A banda de la fira d’entitats, el Centre Cultural també obrirà les seves portes per acollir una quinzena d’actuacions musicals i teatrals, així com desfilades de roba, amb l’objectiu de posar en comú totes les activitats dutes a terme durant l’any. Dilluns 8 d’abril, de 16.30 a 19 h hi actuarà el Coro Rociero de Can Roca i un grup de dansa del ventre, així com actuacions dels Casals de Gent Gran de Ca N’Aurell, Terrassa Centre i Les Arenes.

Dimarts, 9 d’abril, es celebrarà una desfilada de vestits de paper i un concert de corals a càrrec dels Casals de Gent Gran de la Maurina, Anna Murià, Terrassa Centre, Gospel i Coral del Parc. Finalment, dimecres 10 d’abril actuaran els Casals de Gent Gran de Can Roca i Can Boada, el grup Aires Nuevos i els Amics del districte V i Sant Pere Nord. L’entrada al Centre Cultural costarà també un euro per a cadascun dels dies, i la recaptació es destinarà igualmetn al Rebost.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa