MónTerrassa
FGC aposta pels vehicles elèctrics i híbrids
  • CA

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) fomenta la mobilitat sostenible des de la perspectiva de la qualitat ambiental, l’eficiència energètica i econòmica, posant a disposició del seu personal tres vehicles catalogats com a nets.

D’aquesta manera, la flota de vehicles d’FGC compta actualment amb dos cotxes elèctrics destinats principalment a tasques habituals com poden ser els desplaçaments entre dependències de l’empresa i la facilitació dels enviaments de correu intern. Aquests vehicles consumeixen fins a sis vegades menys que un turisme de gasoil. A aquesta flota s’hi ha de sumar un vehicle híbrid que s’utilitza per als desplaçaments dels treballadors del Centre Operatiu de Rubí. L’adquisició d’aquests automòbils ha requerit una inversió de 58.000 euros.

D’altra banda, els centres corporatius de Ferrocarrils a Barcelona, Rubí i Martorell han adaptat els seus estacionaments amb la instal·lació d’electrolineres per la recàrrega d’aquests vehicles. Aquests punts permeten la càrrega de fins a tres cotxes alhora amb dos endolls diferents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa