MónTerrassa
Festa solidària a Terrassa a benefici d’Haití
  • CA

El proper dijous, dia 9 de març, al local d’Espai Musical, Fulanito 72 (carrer de Josep Tapiolas, 75), es durà a terme una festa solidària organitzada per Crits dels Nens. Els beneficis aniran destinats al projecte Esport, Salut i Desenvolupament a Haití.

L’inici de l’acte serà a les nou de la nit amb la presentació per part de Joan Gutiérrez, de Canal Terrassa, i intervenció d’autoritats, i els regidors Maruja Rambla, Daniel Nart i Anna Rius. També hi haurà representats de les entitats col·laboradors del projecte, Associació Mitja Marató, Unió Terrassa i Jabac, Club Bàsquet Sant Pere, 42th Street Dance Studio i Consorci Sanitari de Terrassa.

A més. actuarà el monologuista Alberto Demomento i el grup de música Los Impostores.

El projecte Esport, Salut i Desenvolupament a Haití pretén millorar el desenvolupament físic i psicològic de la població infantil d’Haití, mitjançant la promoció de l’esport en diferents escoles i orfenats de les comunitats de Kenscoff, Tabarre i Cite Solei, comunitat més marginal de Port-au-prince on actualment treballem amb més de 300 nens i nenes d’entre 4 i 17 anys. Aquest programa promou la sensibilització en salut pública i prevenció de malalties transmissibles a la població infanto-juvenil en risc, mitjançant la pràctica de l’esport, organitzada per entrenadors esportius capacitats com agents en salut. L’objectiu del projecte és doncs fomentar el desenvolupament dels menors mitjançant la pràctica d’hàbits saludables i prevenció en salut a través de jocs, treballant els valors propis que fomenten l’esport (autodisciplina, respecte, tolerància, integració, treball en equip, confiança, autoestima i igualtat de gènere.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa