MónTerrassa
Festa de presentació de la Fundació Nuestros Pequeños Hermanos
  • CA
Acte de presentació de la Fundació a Terrassa | Cedida

!--akiadsense-->

La Fundació Nuestros Pequeños Hermanos (NPH) neix al 1954, sent una organització que vetlla per la defensa dels nens i nenes desemparats. Actualment actua en diferents països de llatinoamericà: Nicaragua, Perú, Hondures, Guatemala, Mèxic, República Dominicana, El Salvador, Bolívia i Haití.

NPH España es crea al 2002 i ara, des del febrer, compta amb la subseu de NPH Terrassa on es canalitza el programa Esport, salut i desenvolupament a Haití, el qual va néixer al 2012 de la mà de dos treballadores del Consorci Sanitari de Terrassa amb l’objectiu de millorar el desenvolupament físic i psicològic de la població infantil d’Haití, disminuint la incidència de malalties prevalents i incrementant els coneixements higiènic i dietètics mitjançant l’esport, formant a monitors en bàsquet i futbol i com agents ens salut. Esport, salut i desenvolupament a Haití treballa amb nens i nenes de 6 a 14 anys de diferents zones d’Haití, com Tabarre, Kenscoff i Cite Solei, un dels barris més marginals de Puerto Principe.

Fundació Nuestros Pequeños Hernamos s’ha presentat a Fulanito 72 | Cedida

!--akiadsense-->

Aquest cap de setmana es va fer una festa solidària amb el Concert del grup de música HOKELE i la presentació de Joan Gutiérrez del Canal Terrassa. En aquest acte es va explicar la trajectòria de la Fundació NPH i el programa Esport, Salut i Desenvolupament a Haiti. HI van assistir més de 120 persones entre les quals Eva Candela, regidora de Sanitat i Esport, i Adrian Sánchez, regidor de solidaritat i cooperació internacional.

Properament, el 8 de juny, la Fundació Nuestros Pequeños Hermanos tornen a viatjar a Haití per fer més formació als monitors locals, per fer el seguiment de la construcció de una pista Deportiva a Cite Solei i una pista multifuncional a Tabarre, al centre de nens amb necessitats especials (síndrome down, autisme, paràlisis cerebral…) de Sant Germain, amb els que també treballen des de fa més d’un any.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa