MónTerrassa
Minyons de Terrassa descarreguen el seu 3 de 9 amb folre número 300
  • CA

Els Minyons de Terrassa descarreguen el seu 3 de 9 amb folre número 300 de la seva història, en l’exhibició de la Festa Major 2022, al raval de Montserrat.

El malva també han estrenat aquesta temporada de la represa després de la pandèmia de Covid-19 el pilar de 6. Sembla que tot s’acosta a la normalitat i que de mica en mica els grans castells tornen a plaça i les colles van recuperant el nivell i fent dia rere dia construccions de més nivell. El món dels castells, per les seves característiques, i pel volum de gemt que mou en espais relativament petits, ha estat un dels més afectats per les restriccions que ha portat la pandèmia.

Els Minyons van descarregar el seu primer 3 de noou amb folre el 18 de novembre de 1988

Els Minyons de Terrassa han fet aquest diumenge a la Festa Major de Terrassa el seu 3 de 9 amb folre descarregat número 300. Van descarregar el seu primer el 18 de novembre de 1988.

Han afrontat el 3 de 9 amb folre, que era l’objectiu principal del dia, en primera ronda, sota una calor de justícia. A segona, han descarregat el 2 de 8 amb folre i a tercera el 5 de 8. En ronda de pilars ha arribat la segona estrena del dia en
forma de pilar de 6.

Els castells de vigília

Els malves també van actuar ahir dissabte a la vigília i van descarregar el 4 de 8, el 7 de 8, el 3 de 8 i un pilar de 5 acompanyat de 4 pilars de 4.

El cap de setmana vinent els Minyons descansaran i tornaran a actuar per partida doble el cap de setmana del 16 i 17 de juliol a Sant Cugat del Vallès i Sant Vicenç dels Horts.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa