MónTerrassa
Ja coneixem el nom del pregoner de la Festa Major de Terrassa 2022
  • CA

Ja coneixem el nom del pregoner de la Festa Major de Terrassa 2022, i és un dels personatges egarencs de moda en els darrers mesos i anys. Es tracta d’un cantanr ara també jurat del programa que triomfa a TV3, Eufòria, on comparteix protagonisme amb un altre dels il·lustres actuals de la ciutat, Miki. Parlem de Lildami.

Un anunci fer per l’alcalde a través de les xarxes socials

Jordi Ballart ha anunciat qui serà a través de les xarxes socials. “Estem molt contents d’anunciar que @lildamiboi serà el pregoner de la Festa Major de Terrassa 2022. Esperem que també llueixi les seves espectaculars arrecades de Dàcar al balcó de l’Ajuntament”.

Lildami, Damià Rodríguez, va néixer a Terrassa el 22 de maig de 1994, és enginyer és un enginyer i cantant de trap, i música urbana. La seva primera aparició en l’àmbit musical com a cantant va ser l’any 2014.

Lildami és tot un referet de la música urbana als Països Catalans

Lildami s’ha convertit en el referent de la música urbana catalana per excel·lència dels Països Catalans. Un cantant que destaca pel seu missatge allunyat dels estereotips del gènere que l’han fet conquerir Catalunya amb tant amb el seu disc Flors Mentre Visqui com amb l’últim àlbum Viatge En Espiral.

En menys d’un any, ha triplicat les seves visualitzacions i les subscripcions al seu canal de YouTube. Tot això, sumat a les seves actuacions amb cartell d’entrades exhaurides i la seva participació en els festivals de més renom del país. El terrassenc és guanyador de diversos premis Enderrock, com el del millor disc de músiques urbanes.

El 2017 va aparèixer en ràdios com Catalunya Ràdio i va presentar una versió acústica del seu tema «No ho dic per dir» a l’emissora iCat FM. Va ser un dels seleccionats per a la final de l’edició 2017 del concurs Sona9.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa