MónTerrassa
Ciri, Capgròs, Raval Infernal, Pregó, comença la Festa Major de Terrassa

L’encesa del Ciri, el descobriment del Capgròs de l’Any, l’espectacular Raval Infernal, la Baixada del Drac, el Pregó -enguany a càrrec de Damià Rodríguez Lildami-… Comença la Festa Major de Terrassa 2022. I aquests són els elements més tradicionals que li donen el tret de sortida. Serà el divendres 1 de juliol. Cal recordar que la Festa Major se celebra sempre el primer diumenge després de Sant Pere

18.00

ENCESA DEL CIRI DE FESTA MAJOR AL VESTÍBUL DE L’AJUNTAMENT

En honor als sants patrons de la ciutat, Sant Pere, Sant Cristòfol i Sant Valentí i per tal d’espantar la pluja durant els dies de Festa Major.

BAIXADA DEL DRAC

El Drac de Terrassa, acompanyat per una comitiva de tabals i traient foc pels queixals, baixa des de la seva cova de Sant Llorenç. Passarà per la carretera de Matadepera, Major de Sant Pere, Rector Homs, Creu Gran, Nou, Sant Pere, Font Trobada i Raval.

20.00

REPICADA DE CAMPANES A TOTES LES ESGLÉSIES DE LA CIUTAT

Per anunciar a tothom l’inici de la Festa Major 2022

ARRIBADA DEL DRAC DE TERRASSA I ACTE D’OBERTURA

Entra el Drac de Terrassa al Raval, acompanyat pel Drac Infantil, que balla la Dansa del Drac, i després, des del balcó de l’Ajuntament, el Pregó. Tot seguit, l’alcalde de la ciutat proclamarà l’inici oficial de la festa.

A continuació ballaran els Gegants de Terrassa, els Bastoners de Terrassa, els Nans de Terrassa i l’Àliga de Terrassa acompanyats pels Ministrils del Raval.

20:30 h

CAPGRÒS DE L’ANY 2022

Descobriment del Capgròs de l’any que sortirà de la llista dels Capdidats presentats pel Casinet de l’Espardenya, realitzat i donat per l’artista Jordi Grau.

22:30 h

RAVAL INFERNAL

Amb l’actuació de: Drac de Terrassa, Diables de Terrassa, El Bitxo del Torrent Mitger, Diables de la Maurina i les colles convidades la Cua de Drac de Cornellà i Diablesses i Diables de Sarrià

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Laura a juny 22, 2022 | 15:33
    Laura juny 22, 2022 | 15:33
    El programa està en PDF al web de l'Ajuntament, però en paper no saben quan els hi portarà la impremta.

Nou comentari

Comparteix