MónTerrassa
La festa infantil de Can Roca aplega prop de 600 nens i nenes
  • CA
Inflables per als infants en la festa a Can Roca
Inflables per als infants en la festa a Can Roca | AV Can Roca

!--akiadsense-->

Prop de 600 infants van participar en la Festa Infantil organitzada per l’AV de Can Roca de Terrassa. La canalla va poder gaudir d’inflables, trabucaires, tallers de xapes, pintura i maquillatge. L’entitat veïnal de Can Roca ha fet un balanç molt positiu per “l’alta participació i moviment de gent” durant tot el matí al Parc de les Nacions Unides. Aquesta festa ha estat elaborada per quart any consecutiu gràcies a la participació activa de molts veïns, així com també de molts comerciants del barri, que hi han aportat el seu granet de sorra.

“Per a tots nosaltres, ha estat una grata oportunitat per a fer la dinamització i el foment del barri en actiu i donar a conèixer l’associació a tot el veïnat”, expressen des de l’AV i afegeixen que “volem donar especial agraïment a Begudes Sanmy (any rere any col·labora amb tots els esdeveniments que fa l’associació), i enguany, significativament, a Bandolers de Terrassa i Ikonic Dental”.

L’associació veïnal de Can Roca, segueix endavant per a mantenir i millorar la qualitat de vida del barri, realitzant activitats diàries com Sevillanes, Tallers de costura, grup musical i Zumba.

Col·laboradors per organitzar la festa infantil de Can Roca
Col·laboradors per organitzar la festa infantil de Can Roca | AV Can Roca

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa