Inflables per als infants en la festa a Can Roca

Inflables per als infants en la festa a Can Roca | AV Can Roca

Prop de 600 infants van participar en la Festa Infantil organitzada per l’AV de Can Roca de Terrassa. La canalla va poder gaudir d’inflables, trabucaires, tallers de xapes, pintura i maquillatge. L’entitat veïnal de Can Roca ha fet un balanç molt positiu per “l’alta participació i moviment de gent” durant tot el matí al Parc de les Nacions Unides. Aquesta festa ha estat elaborada per quart any consecutiu gràcies a la participació activa de molts veïns, així com també de molts comerciants del barri, que hi han aportat el seu granet de sorra.

“Per a tots nosaltres, ha estat una grata oportunitat per a fer la dinamització i el foment del barri en actiu i donar a conèixer l’associació a tot el veïnat”, expressen des de l’AV i afegeixen que “volem donar especial agraïment a Begudes Sanmy (any rere any col·labora amb tots els esdeveniments que fa l’associació), i enguany, significativament, a Bandolers de Terrassa i Ikonic Dental”.

L’associació veïnal de Can Roca, segueix endavant per a mantenir i millorar la qualitat de vida del barri, realitzant activitats diàries com Sevillanes, Tallers de costura, grup musical i Zumba.

Col·laboradors per organitzar la festa infantil de Can Roca

Col·laboradors per organitzar la festa infantil de Can Roca | AV Can Roca

Nou comentari