MónTerrassa
Festa grossa al Casal Cívic Les Arenes per celebrar els 25 anys de vida
  • CA
Acte institucional de celebració dels 25 anys del casal cívic de Les Arenes
Acte institucional de celebració dels 25 anys del casal cívic de Les Arenes | Comunitat Inclusiva DGACC

!--akiadsense-->

El passat 18 de febrer, amb motiu del 25è aniversari del Casal Cívic Terrassa Les Arenes, va tenir lloc una jornada festiva plena d’activitats organitzades pel casal i amb la col·laboració de l’Associació de Gent Gran amb Empenta Les Arenes. Es van realitzar diferents exhibicions per part dels grups de ball, per una banda del grup de ball en línia i d’altra banda del grup d’aerozum. També va haver un espectacle de màgia amenitzat pel mag Xema. Finalment, es van bufar les espelmes del 25è aniversari i els assistents van poder menjar un tros de pastís.

Amb motiu d’aquest aniversari s’ha fet un mural amb un recull de fotografies per il·lustrar aquests 25 anys de convivència i d’activitat comunitària. A la jornada van assistir representants de totes les institucions com Noel Duque Alarcón, 4rt. Tinent d’Alcalde de l’Àrea de Drets Socials, Regidor de Serveis Socials i Ocupació, Benestar Animal, Estructura Territorial, Districtes i Equipaments i President del Consell Municipal del districte 6. També va assistir Mònica Polo Rubia, Regidora de Gent Gran i Salut i Presidenta del Consell Municipal del districte 3; i Bernat Valls i Fuster, Director General d’Acció Cívica i Comunitària de la Generalitat de Catalunya.

Espectacle de màgia per la festa d'aniversari
Espectacle de màgia per la festa d’aniversari | Comunitat Inclusiva DGACC

!--akiadsense-->

Els Casals Cívics de la Generalitat de Catalunya són espais públics de participació i convivència oberts a tothom, amb la missió principal de vertebrar la comunitat per afavorir la cohesió social, l’equitat, l’arrelament i el sentiment de pertinença al país i promoure la transmissió de valors cívics i comunitaris que permetin la millora de la qualitat de vida dels ciutadans i les ciutadanes mitjançant un conjunt de serveis i recursos a l’abast de tota la comunitat. S’ofereix una oferta de diferents activitats al llarg de l’any que es programen trimestralment, com tallers, conferències, o exposicions adreçades per a totes les edats i col·lectius. En molts casals existeixen programes específics pel col·lectiu d’infants i joves; programes que afavoreixen la inclusió social a través de les noves tecnologies de la informació i la comunicació i programes que, en col·laboració amb entitats, fomenten el voluntariat de les persones grans mitjançant activitats tecnològiques, culturals i solidàries.

Balls i diverses activitats per celebrar els 25 anys del casal
Balls i diverses activitats per celebrar els 25 anys del casal | Comunitat Inclusiva DGACC

!--akiadsense-->

Balls i activitats diverses per la festa d'aniversari del casal civic
Balls i activitats diverses per la festa d’aniversari del casal civic | Comunitat Inclusiva DGACC

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa