MónTerrassa
La festa dels Reis a l’Estadi Olímpic de Terrassa, suspesa
  • CA

Ajuntament de Terrassa i El Social han decidit davant les restriccions imposades per la situació actual de pandèmia suspendre la festa de benvinguda dels Reis a l’Estadi Olímpic. Així ho ha anunciat la regidora de Cultura, Rosa Boladeras, aquest dijous, després que el Pla Sectorial de Reis encara no s’hagi publicat. “Ens veiem obligats a prendre una decisió perquè ja som a 17 de desembre i hem de poder garantir una dignitat en el pla, sigui quin sigui”.

“La realitat ens fa reconvertir aquest espectacle” ja que les limitacions d’aforament fan inviable l’aposta per fer l’espectacle a l’estadi. Des de les entitats organitzadores han considerat qe “si l’aforament és molt minso no es complia el nostre objectiu que els Reis arribessin al màxim de nens possible”, ha subratllat Boladeras.

Tanmateix, Ajuntament i Social ja tenen una alternativa. Es tractaria d’activitats simultànies a la mateixa hora distribuïdes i repartides arreu de la ciutat. “Aquesta acció ens agrada perquè és molt cooperativa i col·laborativa, i és una manera que les famílies puguin també veure els Reis”. Social i Ajuntament encara estan acabant de tancar els serells, i no s’ha pogut avançar encara quins horaris, ubicacions o aforaments hi haurà. S’espera que ben aviat es pugui donar a conèixer. Boladeras però, reconeix que “si surten més resolucions i la situació empitjora tampoc descartem que aquesta opció es pugui fer. La Covid ens exigeix una reinvenció i adaptació constant, i això és el que intentem”.

La regidora també ha recordat que la prioritat número 1 del govern era que els Reis arribin a totes les cases i que això es pot garantir gràcies a la iniciativa dels vídeos personalitzats. Uns vídeos que, afirma, ja tenen més de 10 mil peticions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa