Marc Giró
Marc Giró | Jordi Play

!--akiadsense-->

El proper dimarts 31 de desembre, l’Ajuntament de Terrassa organitzarà, per quart any consecutiu, una revetlla de Cap d’Any al Raval de Montserrat. L’objectiu és oferir als terrassencs un espai on rebre l’any nou de la millor forma possible, en un ambient festiu, envoltats de familiars i amistats a la seva ciutat.

La Festa de Cap d’Any al Raval de Montserrat començarà a les 23.30 h i enguany estarà conduïda pel periodista Marc Giró, encarregat de presentar una revetlla que comptarà amb un assaig previ de les campanades. A les 0 h, un rellotge projectarà les campanades en un lloc visible de forma que tothom pugui seguir de prop l’arribada de l’any nou. Les persones que vulguin celebrar l’entrada d’any al Raval de Montserrat podran portar el raïm per tal de poder complir així amb la tradició.

Just després de la mitja nit es donarà pas al ball i la música en directe amb el grup Koko-Jean & The Tonics i posteriorment amb el DJ Alex Marteen fins a les 3 h.

Com en les edicions anteriors, per motius de seguretat no es podrà accedir a l’espai de la festa amb ampolles i gots de vidre. S’establiran tres punts d’accés al Raval de Montserrat: per la Plaça de la Font Trobada, el carrer de la Rasa i el carrer Unió. En aquests punts de control, la Policia Municipal, que comptarà com un reforç de seguretat privada, facilitarà l’accés de les persones assistents a la revetlla, evitant l’entrada de recipients de vidre. Per aquest motiu, es recomana que si porteu la vostra consumició, ho feu en recipients de plàstic o paper.

Servei especial Bus Dnit amb la línea L16. Consulteu horaris i recorregut a la web de TMESA.

Nou comentari