MónTerrassa
La FAVT se suma a la lluita per salvar la Masia Marcet de Terrassa
  • CA
Reunió de la junta de la FAVT | FAVT

!--akiadsense-->

La Federació d’Associacions de Veïns de Terrassa va celebrar el passat 26 de juny una reunió de junta conjuntament amb la Junta de l’AV de Can Boada de Pi, amb l’objectiu d’escoltar els arguments i consensuar criteris amb l’entitat veïnal al respecte de l’alerta que havien fet sobre l’estat de deteoriament de la Masia Marcet.

Un cop feta la reunió, la FAVT ha emès un comunicat en què dona suport a les reclamacions donades des de Can Boada del Pi, “els arguments són reals i objectius, la Masia és un bon exemple de modernisme i el seu estat és lamentable, amenaça ruïna si no s’actua aviat“. L’entitat recorda que va ser dissenyada per l’arquitecte Lluís Muncunill i que justament ara “que s’ha incorporat a la Galeria de Terrassencs Il·lustres, seria un contrasentit” deixar que s’ensorrés.

La Masia Marcet, a Can Boada del Pi de Terrassa | Alba Herrera

!--akiadsense-->

Per això, manifesten, “donem suport sense reserves a la Crida de l’Associació de Veïns de Can Boada del Pi. És necessària l’adopció de mesures urgents per salvar la Masia Marcet i l’Ajuntament de Terrassa ha de propiciar que els Bancs -que sembla ser són propietaris privats de la Masia- les portin a terme i que ho facin complint la funció de salvaguardar el patrimoni cultural de la ciutat”.

La FAVT afirma estar d’acord amb la distinció a Muncunill com a fill il·lustre -el més important referent del Modernisme terrassenc-, motiu pel qual és urgent “preservar la seva obra i, en aquest moment, la Masia Marcet és la que està en pitjor estat”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa