MónTerrassa
Un exregidor de Terrassa carrega contra el govern per no predicar amb l’exemple
  • CA

L’exregidor per Terrassa en Comú Xavi Martínez ha publicat aquest dimarts tot un reguitzell de tuits en què ha volgut manifestar la seva perplexitat per l’incompliment de les normes de seguretat Covid-19 d’un dels regidors de l’Ajuntament de Terrassa, el responsable de Parc i Jardins de la ciutat, Raúl Ibañez, malgrat els reiterats missatges de crida a la responsabilitat per part del govern municipal.

“Amb aquest fil només vull mostrar que si llences una campanya institucional de mesures de prevenció, les cares visibles del govern municipal han de ser les primeres a complir-les perquè siguin creïbles“, ha volgut subratllar després de recalcar que no es tracta de “res personal” amb el regidor acusat d’incompliment, “el Raúl és un bon noi al qual conec des de fa temps”.

Martínez raona que el 4 d’agost l’Ajuntament va publicar un cartell a les xarxes amb recomenacions de prevenció de la Covid-19 en reunions, trobades... i recordava la fórmula de les 3M: distància, mans i mascareta. L’endemà, l’alcalde “es feia ressò de la campanya i la reforçava i insistia en què la salut era el més important. Ergo, s’han de complir fil per randa les recomenacions, amb la qual cosa hi estic d’acord”, manifesta l’exregidor dels comuns.

I aquí ve la crítica de Martínez en publicar una captura del Facebook personal del regidor Raúl Ibañez en què se’l veu “en una celebració en la qual no es compleixen cap de les mesures que el mateix Ajuntament i alcalde recomanen. La credibilitat es guanya, en gran part, amb l’exemple”, subratlla.

Caputa del Facebook del regidor Raúl Ibañez
Caputa del Facebook del regidor Raúl Ibañez | Xavi Martínez

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa