MónTerrassa
Una exposició ensenyarà a menjar bé els nens i nenes de Terrassa
x
Un dels cartells de l’exposició | DIPUTACIÓ DE BARCELONA

A partir d’aquest dilluns, 4 de març, i fins al 18 d’aquest mes, l’Arxiu Històric de Terrassa (carrer Baldrich, 268) acull l’exposició interactiva de la Diputació de Barcelona “Menja bé, tu hi guanyes“. Aquesta mostra va adreçada a nens i nenes de 8 a 12 anys, amb l’objectiu de donar-los una sèrie de consells sobre com seguir una alimentació saludable.

L’exposició consta de diferents plafons amb què es recrea l’ambient domèstic mitjançant espais que estan vinculats a l’alimentació i el lleure, i que faciliten un treball interactiu als visitants. Es complementa amb la utilització de jocs multimèdia i un audiovisual protagonitzat per infants, de la mateixa edat que els destinataris de l’exposició, que expliquen els principis d’una alimentació saludable.

La campanya va destinada als nens i nenes de cicle mitjà i superior d’educació primària, i té per objectiu promoure hàbits alimentaris saludables entre els infants. Ensenyar als infants què és la piràmide alimentària, que coneguin com es classifiquen els diferents tipus d’aliments i quina és la millor manera de combinar-los. Alhora que també, s’incideix en la importància dels hàbits higiènics, l’activitat física i el descans, tot plegat amb la finalitat de promoure un estil de vida més saludable.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa